İçki..
-
cannabis takıl
-
Paranız yoksa bally alın 100 tüp .Tanesini 1 TL den alsanız 100 TL eder 10 gün boyunca 5 kişinin kafası güzel olur. Ya da her gün günde 1 kutu tantum draje çakın tanesi 4 TL falandı en son... Alkole vermeyin kendnizi başka şeyleri de deneyin...
Ayrıca pahalı olmayan olmayan içki diyorsan şarap içeceksin ... En ucuza kafa yapma yöntemi. Tekelle pazarlık yaparsanız 3.50 TL den köçek şarap temin edebilirsiniz
-
viski iç hacı kafası vodkadan çok farklı
-
vodka candır.her ortamda içilir çok orospu bi içki
-
çiğköfte ayran yiyin için boşverin içkiyi.
-
ne zaman bu içki konusu açılsa ayrı bi şevk geliyor içime :/ rakı şalgam beyaz peynir. ertesi gün bira ertesi gün votka ertesi gün viski yav alkolde ayırt etmek pek olmaz ne buluyorsanız için işte köpeköldüren hariç
-
70lik Viski 69 Ytl'ydi en son bildiğime göre sormuştum markete.
şimdi viski hemen göt eder adamı folloş olursunuz 1 saate,
Bence Extra çakın onun yerine yavaş yavaş kafa olun yanında bol bol çerez aldınmı Mis mis.
Yılbaşında %43 Alkol oranı olan Red Label 70'lik içtük. Shot'u vuran balkona koşuyordu amına koyim.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
köpeköldüreni geç, efesxtra takılın. maliyet/fayda analizlerime göre en iyi seçim xtra içmek diyorum. daha hızlı kafayı bulalım diyorsanız yanına da bazooka votka öneririm, ki shot olarak tüketilmesi icap eder. bazooka ve xtra hem içimi iyi, kaliteli içkiler olup tez zamanda adamı yamultabilmekte - tabiki daha iyi içkiler yada biralar mevcut ama ortamda maliyet gibi bir değişkeni de hesaba katıyorsanız bu ikiliden şaşmayın.
mesela rakı içmeye kalkarsanız , mezesi sofrası akabinde bulaşığı öğrenci adama zulüm gibi gelebilir. oysa birayı bir paket leblebi/fıstık ile de tüketebilirsin.
köpeköldüreni neden geçtik, çünkü bu iğrenç mamüller şarap falan değil mideni, boğazını kafanı zkicek kimyasallar katkı maddeleri içermekte üzümsuyuna saf alkol karıştırarak imal edilmekte en ucuzuda 6-7 tl civarında onun yerine 2 kutu xtra tüketmek bence daha akıllıca olur.
biraz daha insan gibi takılalım diyorsanız mesela bir şişe tekila alıp normal şişe biranın yanında shot olarak tüketebilirsiniz.
-----------------------------Arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum. EfesExtra kafabulma/para konusunda + olarak amelelik/kafabulma konusunda gene en iyisidir. Kafa olmak için içecekseniz bunları yapın. Keyif için ise Rakı + iyi sofra ya da malibu gibi pahalı içecekleri tavsiye ederim.
-
çalkarası: on numara şarap, tatlıdır ve ucuz.
Pagos: izmirin efsanevi kpeköldüreni antalyada bile 5tl
migros kipa gibi yerlerde kaliteli şarapların 2yıllık raf ömrü dolmuş olanları 10-15tl gibi fiyatlara satılıyor... pamukkale trio yada anfora favorilerim.
eğer istersen en ucuzundan cin al tonik limon efsanesini yaşa,
bira olarak skol-marmara öğrenci işi takılabilirsin yada param var dersen tuborg gold al (kişi başı 1 kasa) ağzınızla içerseniz en yumuşak malta sahip biradır kendileri kusturmaz
para bok dersen harenin yeni kahve aromalılarından alın hepsi çok güzel ama sakın sütle karıştırmayın sekkkk....
bana soracak olursan playstation+patos rolls+tuborg gold muhteşem üçlüsünden vazgeçme birazda bob marley ve bol muhabbet...
-
DrKill bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
köpeköldüreni geç, efesxtra takılın. maliyet/fayda analizlerime göre en iyi seçim xtra içmek diyorum. daha hızlı kafayı bulalım diyorsanız yanına da bazooka votka öneririm, ki shot olarak tüketilmesi icap eder. bazooka ve xtra hem içimi iyi, kaliteli içkiler olup tez zamanda adamı yamultabilmekte - tabiki daha iyi içkiler yada biralar mevcut ama ortamda maliyet gibi bir değişkeni de hesaba katıyorsanız bu ikiliden şaşmayın.
mesela rakı içmeye kalkarsanız , mezesi sofrası akabinde bulaşığı öğrenci adama zulüm gibi gelebilir. oysa birayı bir paket leblebi/fıstık ile de tüketebilirsin.
köpeköldüreni neden geçtik, çünkü bu iğrenç mamüller şarap falan değil mideni, boğazını kafanı zkicek kimyasallar katkı maddeleri içermekte üzümsuyuna saf alkol karıştırarak imal edilmekte en ucuzuda 6-7 tl civarında onun yerine 2 kutu xtra tüketmek bence daha akıllıca olur.
biraz daha insan gibi takılalım diyorsanız mesela bir şişe tekila alıp normal şişe biranın yanında shot olarak tüketebilirsiniz.
-----------------------------Arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum. EfesExtra kafabulma/para konusunda + olarak amelelik/kafabulma konusunda gene en iyisidir. Kafa olmak için içecekseniz bunları yapın. Keyif için ise Rakı + iyi sofra ya da malibu gibi pahalı içecekleri tavsiye ederim.
-----------------------------Malibunun tatlı bir çeşidir varya acayip tatlı.
Geçen yılbaşında onu içtik, Yok böyle iğrenç bir içki arkadaş.
Taptatlı lan. Bıraktım bira içerim daha iyi dedim valla.