İdeos X5 Güncelleme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

arkadaşlar size tek tavsiyem stabil çalışan telefonunuzu bozmayın. Yeni bir güncelleme gelecek onu bekleyin.

Donanımhaberdede yazdım o kadar dogru duzgun calısmayan bır romu hadı sansıma ne cıkarsa dıye kurmaya benzıyor bu. 

Tamamen telefonundan olan ınsanlar var. 10 Kişiden 7'si bir sorunla karşılaşmış . Ordada soledıgımde ne yenı surumu bu son surum dedıler mılletı yanlıs yonlendırdıler herkes kurup sorunlarla karsılastı.

Ben performance romu kullanıyorum terranın

Onla ilgilide birkaç sorun var. Arada reset atıyor telefon son zamanlarda iyice sıklaştı. Baskada bir sorunu yok orjınalden daha ıyı bır rom. Kurmak ıstıyorsan kesınlıkle huawein cıkardıgı romlardan bırını kurma kesınlıkle bu roma gec. Ama bana sorarsan orjınal romunda kalman daha faydalı. Bosuna kafanı agrıtacaksın.

Rom kurma konusunu zaten donanımhaberde en detaylı sekılde anlatmıslar . Tekrar buraya kopyala yapıstır yapsak bırsey degısmez sen orayı oku takıldıgın yer olursa bılgımız dahılınde aydınlatmaya calısırız

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bende 800mhz ideos 5x var, hatun bunu 1ghz yapayımmı dedi, al yap dedim nasıl olacak? aldı telefonu rom indirdi ayar çekti, yedeklediğimiz şeyleri geri attı falan cihaz şu anda uçuyor oldukça hızlı, takılmadan bütün oyunları oynatıyor, tablet oyunlarını bile oynuyorum :| nasıl yaptığını sorar yazarım akşam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Merak ettim hocam nasıl yapmış senin kız arkadaş aydınlat bizi :)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

performance romda x5 settıngs dıye bır bolum var. Oradan ıslemcı hızını 1.8 ghz'e kadar yukseltebılıyorsun.

Su anda ıcın orjınal romun kararlı eskı surumlerıne alternatıf olarak sadece terramınonun performance romu var.

Tıtanıum backup ıle programlarının ve dosyalarının yedegını aldıktan sonra romu yuklersen romu yukledıkten sonra tum dosyalarına ve programlarına ulasabılırsın.

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

performance romda x5 settıngs dıye bır bolum var. Oradan ıslemcı hızını 1.8 ghz'e kadar yukseltebılıyorsun.

Su anda ıcın orjınal romun kararlı eskı surumlerıne alternatıf olarak sadece terramınonun performance romu var.

Tıtanıum backup ıle programlarının ve dosyalarının yedegını aldıktan sonra romu yuklersen romu yukledıkten sonra tum dosyalarına ve programlarına ulasabılırsın.

-----------------------------

hocam kurayım diyorum ama imei yedekleyin fln diyolar.nasıl yapıcak bilmiyorum.birde bende 2.2 var nerden baslamam lasım perfomance romu kurmak için?

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

5irom diye bir uygulama var. O uygulama ile imei yedekleyebilirsin.

ardından http://forum.donanimhaber.com/m_56437315/tm.htm

linkinden hem romun özelliklerini hemde kurulusunu oku.

telefon ilk geldiği halındeyse once b163 roma yukseltmen gerekecek bunun ıcınse http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/mpage_1/key_/tm.htm

kısmından rom kurma bolumune bakman yeterlı olacaktır. 

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 27