İlçeme Forum Kurmak
-
hocalar ilçeme forum kurmak istiyorum vbullettin mi kurayım en iyi forum scripti nedir forum ile önerileriniz nedir foruma ne tür bölümler açmalıyım bu konuda ne düşünüyorsunuz ilçemde yüze yakın kişi tanıyorum onlarla muhabbet filan yapabiliriz forumda
-
hocam o değilde senin şu yağ işi ne oldu ?
-
ne yağı
-
Bu konuyu diyor sanırım :
-
-
Vbulletin kir haci. O islerle ilgilen.
Haber geyik araba bilumleri falan ac. Reklam verebilirsen ver.
-
Smb kur hocam
-
tam üstüne bastın hocam, ben hâlâ gelişmeleri bekliyorum..
-
hocam o sıvılar doğrudur yıllardır bana veriliyor benim sülalem süleymancıdır ateist olduğum zaman kuranı yırtmıştım beni psikiyatri kliniklerine yatırdılar hala ateist olduğum için süleymancılar bunun yolu bulmuşlar bana uzaktan hertürlü ilaç veriyorlar bunun kanıtı ise daha önce kullandığım psikiyatri ilaçlarının etkilerini anlıyorum kullanmadığım zamanllardadsa ilaçları aynı etkiyi çıkıyorrdu ilaç kullanmadan aynı etki çıkmaz mesala akiton işmiş gibi oluyordum durup duruken işte bana bu şekilde uzaktan iki sıvı ilacı karıştırıp çıkan gazla uzaktan etki ettirilebiliyor bu ilaçlara alıştım artık
-
x flybatwin bunu yazdı
hocam o sıvılar doğrudur yıllardır bana veriliyor benim sülalem süleymancıdır ateist olduğum zaman kuranı yırtmıştım beni psikiyatri kliniklerine yatırdılar hala ateist olduğum için süleymancılar bunun yolu bulmuşlar bana uzaktan hertürli ilaç veriyorlar bunun kanıtı ise daha önce kullandığım psikiyatri ilaçlarının etkilerini anlıyorum kullanmadığım zamanllardadsa ilaçları aynı etkiyi çıkıyorrdu ilaç kullanmadan aynı etki çıkmaz mesala akiton işmiş gibi oluyordum durup duruken işte bana bu şekilde uzaktan iki sıvı ilacı karıştırıp çıkan gazla uzaktan etki ettirilebiliyor bu ilaçlara alıştım artık
Bak benim senin gibi bir arkadaşım vardı. Üniversite de yurtta kendisine çay icirildigi ve çayda ilaç konulduğu ve delirmeye başladığını eli kolu titremis sürekli konuşma isteği varmış fln. Benle buluştu bir parkta inan ki tutarsız konuşmalar sergiledi sonra sustu karşılıklı oturmamıza rağmen bana telefonla mesaj atıyordu sürekli sus bizi dinliyorlar fln acayip acayip el kol yüz ifadeleri yapıyordu. İlk defa suratıma bakarak yalan söylerken yakaladım inanın bu yalana kendisi de inanmışti en sonunda patladım dedim görüşmeyelim artık seninle . İnanın bir hafta idare ettim bu şekilde dedim trip atıyor sonra bana alındi da böyle yapıyor ama en son dayanacak sabrım kalmadı. Ses kaydı da vardı bulursam atarım sizlere. Senin durumda benzerlik gösteriyor. Sana diyeceğim. Sen ateist olduğun için ve ailenin sana kötülük yapacağını zannediyorsun. Sürekli bu kuruntular ile yaşamışsın. En son da bu hale gelmişsin.
-
x flybatwin bunu yazdı
hocam o sıvılar doğrudur yıllardır bana veriliyor benim sülalem süleymancıdır ateist olduğum zaman kuranı yırtmıştım beni psikiyatri kliniklerine yatırdılar hala ateist olduğum için süleymancılar bunun yolu bulmuşlar bana uzaktan hertürlü ilaç veriyorlar bunun kanıtı ise daha önce kullandığım psikiyatri ilaçlarının etkilerini anlıyorum kullanmadığım zamanllardadsa ilaçları aynı etkiyi çıkıyorrdu ilaç kullanmadan aynı etki çıkmaz mesala akiton işmiş gibi oluyordum durup duruken işte bana bu şekilde uzaktan iki sıvı ilacı karıştırıp çıkan gazla uzaktan etki ettirilebiliyor bu ilaçlara alıştım artık
anladim hocam dumanlami etkileniosun yani nasil kafasi var cektikten sonra birseyler hissediyormusun ?