İlginç Bir Mont Sitesi Sizce Ne Kadar Güvenlidir?
-
arkadaşlar instagramda dolaşırken tam yıllardır aradığım türden bir mont çıktı karşıma reklama girdim hesap 0 gönderi 50 takip 50 takipçi filan. Reklama girdim. Baya ucuz geldiğindem alayım dedim. Ne iletişim adresi ne satın alma butonu tek sayfa site adını numaranı yazıyon onlar seni arıyor. Tabiki de güven vermiyor. Siz de bir bakın dedim eğer oluru var derseniz ya da aynı montu başka bir yer satıyorsa almayı düşünüyorum.
-
Güzel site ama bence başka dolandırıcılara bak derim. Daha uygun fiyata dolandıranlarda var.
-
Dolandırıcıdır. Yeri varsa elden almak mantıklı, yoksa bulaşmayın.
-
site ben çarpıcıyım diye bağırıyor.
-
dolandırıcı mıdır değil midir bilemeyiz ama montun sikko olduğu bariz. her sitesi kötü olan dolandırıcı olacak diye bişey yok adam çakma ürün satıyo.
lakin, bu sikko şeye 130 verene kadar gidip dekatlondan paran hangisine yetiyorsa bir mont al. mont ve kışlık konusunda decathlonun fiyat/performansını yakalayabilecek marka yoktur
-
kapida odeme yolluyorlarsa, en fazla ne olabilir ki?
-
yolbulucu bunu yazdı
dolandırıcı mıdır değil midir bilemeyiz ama montun sikko olduğu bariz. her sitesi kötü olan dolandırıcı olacak diye bişey yok adam çakma ürün satıyo.
lakin, bu sikko şeye 130 verene kadar gidip dekatlondan paran hangisine yetiyorsa bir mont al. mont ve kışlık konusunda decathlonun fiyat/performansını yakalayabilecek marka yoktur
Abi decathlon platoniği misin 😂
-
kadircankaya bunu yazdı
Dolandırıcıdır. Yeri varsa elden almak mantıklı, yoksa bulaşmayın.
+90 216 256 5644
Bu numara aradı yok almıyom dedim kapattım yeri var mıdır bilmem
-
iskeltan bunu yazdı
Kargo malı açmana izin vermiyor ki
-
ürün aliexpresse benziyor. git aynısını bulursun orada.
-
samaccc bunu yazdıiskeltan bunu yazdı
Kargo malı açmana izin vermiyor ki
Aynen açılan malı iade almayız falan filan diyorlar. Kendileri yırtık getiriyorlar. Laf etsen bir milyon prosedür kavga gürültü
telefon reklam alışveriş güvensiz i̇lginç ucuz mont telefon i̇nstagram dolandırma