İlk Cep Telefonunuz Neydi?
-
İlk cep telefonunuzun marka ve modeli neydi? Hangi yılda aldınız? Resim ve mümkünse GSM arena bağlantısı verin.
Şu anki cep telefonunuz hangi marka ve model?
İlk ben başlayayım. Resimde ekleyin ha.
Maxon MX-3204 model bir cep telefonuydu. Sanırım 2001 yılında alındı.
http://www.gsmarena.com/maxon_mx_3204-169.php
Şimdi ki telefonum, Samsung s5610k
Teknolojik anlamda pek ilerleyememişim sanırım :D
-
ne şeklim vardı biliyomusun hacı.
edit : bu arada ilk postun arka planı beyaz da sonraki post griymiş. Bi beyaz bi gri. Yıllardır ilk defa dikkatimi çekti :D
Para ile aldığım ilk telefon ise k300i idi :D 1 mp3 lük hafızası vardı.
-
@EnableTurk
Hocam ericsson'un ericsson olduğu yıllar. T10 vardı efsane. A1018 zaten komalık :D
DrKill tarafından 27/May/15 03:04 tarihinde düzenlenmiştir -
10 sene olması lazım, ikinci el bi sagem telefonum vardı.
edit: model buna çok benziyordu ama tam bu değildi sanırsam.
maserati tarafından 27/May/15 03:07 tarihinde düzenlenmiştir -
T10 u T28 den sonra kullanmıştım hacı :D
edit : sagemin de mavisi vardı bende :D böyle bişeydi galiba
EnableTurk tarafından 27/May/15 03:06 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ilkokuldaken arkadaşın o zamanın parasıyla 350-400 liraya aldığı 3310'u vardı. sırayla yılan oynardık, bunda varmıydy hatırlayamadım ama müzik beste kitapcıkları olurdu onlardan zil sesi ayarlardık :D
yılan oyunuyla rekorlar denerdik, space impact, bantumi isminde bi oyun vardı biz fasülye oyunu derdik ama hala amacını çözemedim.
ilk telefonum lise 2 de alınmıştı sanırım. o zamanlar millette 6600'lar vardı. renkli telefonlar, fifa 2005 mobil oyunu, tavla vardı, bounce diye zıplayan top..
işte benimki de buydu. şimdi samsung s2 var 4 yıldır kullanıyorum taş gibi maşallah :)
-
6600. İlk çıktığı zamanlarda almıştım. 2003-2004 yılları. Symbian'ın toprağı bol olsun.
-
-
http://yunus.hacettepe.edu.tr/~b0123059/siemenscx65.htm
kendi paramla almıştım bi işe girip çalışıp almıştım :D
sonrada bunu
HTC S620
içinde windows işletim sistemi vardı.baya hoşuma giden bi telefon olmuştu..
-
Nokia 1100. 100 Kontör 20 liraydı. Nokia 6600 zamanin iPhone'uydu. Maxicep forumdan tonla Symbian Uygulaması indirirdim o zamanlar.