folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlkokul Öğretmenliği Nasıl Bir İştir

İlkokul Öğretmenliği Nasıl Bir İştir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Bugün çocuklardan bir kez daha nefret ettim ya. Evde gün yapmış annem saolsun eve bi geldim 4 koldan saldırıyolar bilgisayar oynaaaayaaalııım diye. 1,5 saattir onlara bakıyorum. biri birini döver biri birinin saçını çeker. Ulan iyiki tek çocuğum ha.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

valla çok güzel bir meslek okuması da çok güzel şimdilik biri bitirdim sınıf öğretmenliği :) 3 ve 4 te daha güzel olacağı

söyleniyor.resim müzik beden eğitim :D çok rahat lise 1 de gördüğün derslerin aynısın birinci sınıf .ki te pasif staj deniyor

sanırım adına staj yapıyosun gidip belirlenen sınıfta  dersin nasıl işlendiğini takip ediyosun 4. sınıfta da hoca sana bırakıyo

sınıfı en az 30 tane 2 ve ya 3. sınıf öğrencisi :D duyduğuma göre hiç biri seni sallamıyomuş :D nasıl olsa gidecek bi daha

gelmeyecek diye:D bayanlar genelde ağlayarak kaçıyolarmış sınıftan niye beni dinlemiyolar diye:D şamata gırgır

anlayacağın eğer yurtta kalırsan bölümün adının sınıf öğretmenliği dinlenme tesisleri olacağını görürsün:D atamada da

pek bi sorun yok ideal meslek :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    İlkokul öğretmeni olabilmen için çocukları sevmen ve onlarla ilgilenmekten hoşlanman gerek.Yanlızca bunlar yeterli değil tabi ama bunlar olmazsa mesleğin sana sıkıcı gelebilir.

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam taze mezun oldum kpss yi bekliyorum sosyal bilgiler öğretmeni olarak atancam inş. şartların zorluklarını düşündükçe polis, subay gibi bi mesleğe yönelmeyi yada yüksek lisans felan yapmayı bile düşünüyorum. hele doğanlar (cigan mahallesi) gibi biyere atanırsan hapı yuttun demektir. o veletler dur sus bilmiyorlar. normal bi okulda yaptım ben stajı, o kız çocuklar özellikle bi küfürler ediyolar, ben öyle küfür duymadım daha önce :D sınıf öğretmenleri özellikle 5 seneden sonra mahkemede şahitlik yapamıyolar, akli dengeleri gidiyo adamların. ilkokul öğretmenliği çok dandik bir iş. Allah bize kolaylık versin :)

:D hoca valla öyle ama yinede güzel yanları var :D sen nerde okudun üniv. i doğanlar falan :D konya dayım ben ordada var doğanlar diye bi yer ve tabi ciganlar:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:

hocam taze mezun oldum kpss yi bekliyorum sosyal bilgiler öğretmeni olarak atancam inş. şartların zorluklarını düşündükçe polis, subay gibi bi mesleğe yönelmeyi yada yüksek lisans felan yapmayı bile düşünüyorum. hele doğanlar (cigan mahallesi) gibi biyere atanırsan hapı yuttun demektir. o veletler dur sus bilmiyorlar. normal bi okulda yaptım ben stajı, o kız çocuklar özellikle bi küfürler ediyolar, ben öyle küfür duymadım daha önce :D sınıf öğretmenleri özellikle 5 seneden sonra mahkemede şahitlik yapamıyolar, akli dengeleri gidiyo adamların. ilkokul öğretmenliği çok dandik bir iş. Allah bize kolaylık versin :)

bu şaka mı gerçekmi hocam :D

bana bi msn sallasan da konuşsak :D

kafayı yemeyenler yapıyodur tabi :D şehir efsanesi olabilir :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı:

:D hoca valla öyle ama yinede güzel yanları var :D sen nerde okudun üniv. i doğanlar falan :D konya dayım ben ordada var doğanlar diye bi yer ve tabi ciganlar:D

Konyadayım hocam :D selçukta okudum. stajı da karma iöo. da yaptım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

doğanlara giriş çıkışta bi sorun olmuyo muydu ben bi kere girecek oldum 4  kişi üstüme yürüdü  :D kaçmak zorunda kaldım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    bozuk saatle kötü ayakkabıyla gidersen bişi olmuyo :D

Toplam Hit: 4256 Toplam Mesaj: 29