İnfo Ları Bedava Daıtırsan Adamlar Sonunda Bunu Yapar..
-
Admin@TurkCell.Com Kime: bana
ayrıntıları görüntüle 16:57 (2 saat önce) Yanıtla
Merhaba Arkadaşlar Eski bi Turkcell Çalışanı Olarak ve Turkcelin Bana Yanlış Yapması Dolayısı ile Kontör ve Mesaj Programını Herkese Sunuyorum. Turkcellin Yabancılara Satılmasada Çok Bozuldum. Bu Programla istediğiniz kadar Kontör ve Mesaj gönderebileceksiniz Ömür boyu Sömürün Arkadaşlar :) Aşağıda indirme Linkini veriyorum
www.cakma.info/xxx.exe--------------------------------------------------------------------------
Admin biraz garip geldi ama uyarayım sahte tabe burda olanların bilmicek hali yok ama işte öle : )
-
AKBANK Kime: bana
ayrıntıları görüntüle 01:55 (17 saat önce) Yanıtla
Sayın AKBANK MÜŞTERİMİZ,
1 Ağustos - 1 Eylül 2008 tarihleri arasında, Akbank İnternet Şubesi'nden tek işlemde 10 YTL
üzeri işlem gerçekleştiren her 40.000.kişi, 500 YTL chip-para kazanıyor!
Siz de Akbank İnternet Şubesi'nden tek işlemde 10 YTL üzeri Online işlem
yapın chip-para kazanma şansını yakalayın!
Kampanyaya katilmak ve ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Saygılarımızla,
AKBANK T.A.ŞBuda akbank dalgası
http://www.akbank.com.vsat.co.kr/akbank/index.php?ref=15070944&Giris&555088665&type=25
-
.....
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
şereften yoksun insan adminlerden bu mal adamın banlanmasını istiyorum trojan yayıyor
-----------------------------şakamı bu?
-
bortecine357 bunu yazdı:
şereften yoksun insan adminlerden bu mal adamın banlanmasını istiyorum trojan yayıyor
-----------------------------Madalya gelebilir :D
-
-
bortecine357 bunu yazdı:
geliyooorrr .... -
yanlış anlama olmasın şereften yoksun diye adminlere demedim yukarda trojan yayan adama dedim anlatım boukluğu oldu abartmayın
-
Şöyle yapalımda adamın başı yanmasın :D
"Şereften yoksun insan! Adminlerden bu mal adamın banlanmasını istiyorum trojan yayıyor." -
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------zuhahhaa koptum ya zuhahha :D
-
yawuz bunu yazdı:
bortecine357 bunu yazdı:
geliyooorrr ....
Adminlere kaymamış.
Şereften yoksun insan!!! adminlerden bu mal adamın banlanmasını istiyorum trojan yayıyor.
yazmak istemiş aslında ;)