İngiliz Komedi Dizileri
-
bu ingilizlerin şivelerine hastayım, böyle amerikan dizilerindeki şive çok normal gelmeye başladı uzun bir süredir.
onun için ingiliz komedi dizilerine başladım diyebilirim veya bulup izliyorum
ingiltere'nin o soğuk kasvetli havasından hiç etkilenmemiş, makaranın eğlencenin güldürünün dozu en yüksek seviyelerde olan dizi coupling'i kaç sene öncesinde bitirmeme rağmen tekrar tekrar izliyorum.tavsiyedir kaçmaz.
IT Crowd dizisini bitirdim, bilmeyenler için bir şirketin bodrum katında bulunan IT(information technology) bölümünün komik hikayeleri geçiyo izlemeyenler için tavsiyedir
var mı bildiğiniz ingiliz komedi dizileri ?
-
monty pythonlara bakabilirsin yada couplins
-
mr. bean...
-
bende ingiliz şivesini sewmem ne var sewcek anlamam :D çoğu amerikan komedisinde de dalga geçilir yani :)
-
"Ali G" vardıya. Onun programı halen var mı. Youtubede var videoları.
-
"Malcolm İn The Middle" var Tnt'de 16 gibi başlıyo galiba hergün :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
"Malcolm İn The Middle" var Tnt'de 16 gibi başlıyo galiba hergün :)
-----------------------------hacı ingiliz dizi diyoruz, onun zaten bi kaç sezonunu bitirdim
@sandman
az baktım onlara klasiklerden diyolar listeye attım :))
-
o deilde ingiliz komedileri bana nedense pek komik gelmiyor yaa
-
hangilerini izledin de komik gelmiyo diyosun :D misal coupling'i izleyip gülmeyen hiç görmedim ben
-
Komedi değil gerçek hayatın ta kendisi HOLLYOAKS tamamı ingiliz aksanlı oyuncular e2 de izle derim mutlaka.
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
Komedi değil gerçek hayatın ta kendisi HOLLYOAKS tamamı ingiliz aksanlı oyuncular e2 de izle derim mutlaka.
-----------------------------Hocam ordaki hatunlara bitiyorum :D