İnşaat Mühendislerinden İstek
-
Resmi göremiyorum :(
İstediğini Ustabaşı(amele işi)-Mimar(teknik prosedüre göre) yapar kabaca. İnşaatçının dediğinle alakası yok.
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
real_agabey bunu yazdı:
Arkadaşlar aranızda hayat kadını var mı?
Banada bi proje için lazım.
ne kadar dusundun hocam bu konuya bu mesajı yazabılmek ıcın ?
-----------------------------Hocam düşünmeye ne gerek.AnaMuhalefet arkadaşın yazdığı gibi işin bi sürü prosedürü var mühendisliği var.
Daha mühendislik bu kadar ayağa düşmedi.İnşaat Mühendisi diyorsun paintte çizilsin istiyorsun.
Benim mesajım en az senin isteğin kadar gerçekçi ve olası.
-
hocam yapan cok olduda adamlar 2 oda cıkartıyor sadece 2 odalı evmı olur :)
ben sadece uzaklardan da bı kac gorus daha almak ıstedım belkı degısık seylerde cıkabılır o sızın dedıgınız olayları artık evı yapan sahıs yaptırır benden sadece bole kabaca bırsey ıstedı nasıl olsun dıe bende onu verecegım
-
Yapacağın en iyi şey google'a "Mimari Proje"+"ev"+"dwg" yaz...
Dosya uzantısı .dwg olan mimari projelere bak, (dwg viewer programıyla görüntülersin)
Aralarından birini beğenir-uyarlarsın.
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Yapacağın en iyi şey google'a "Mimari Proje"+"ev"+"dwg" yaz...
Dosya uzantısı .dwg olan mimari projelere bak, (dwg viewer programıyla görüntülersin)
Aralarından birini beğenir-uyarlarsın.
-----------------------------tesekkurler hocam bakıyorum sımdı
-
evmi yaptırıyorsun la ? :D
-
Amd-x bunu yazdı:
evmi yaptırıyorsun la ? :D
-----------------------------he.la :D
-
Hocam kesin ölçüler verirsen bi ihtimal yardimci olabilirim. arazide kot farkları var mı ? kac katlı olucak bodrum kat olcak mı? Hem evin malzemesi ne olucak. Tek katlıysa yığma da olur. Başkası çizmiş demişsin o çizenin vaziyet, kat planları ve cephe goruntulerini yolla ona göre nereleri değişecekse öyle daha kolay olur.