İnsanliga Yararli Proje? [Ne Olabilir]
-
evet muridler biras calistirin saksilari :P
insanliga yararli bi proje, ne olabilir sizce :|
-
cinsel isteği gideren hap :)
-
insanlığı yok etme :|
-
corç bush'a suikast projesi
-
bütün kötü insanları yok etmek YAŞASIN İYİLİK :D bu abi yanı ınsanları bılınclı bırı halıne getırmek baska ne olabılırkı ? :D
mesela okeyde taş calmayan türk :D
araba kullanırken kafayı cıkartıp mılletın karısına kızına laf atanları kesmek dogramak s2vermek :D
araba yarışlarını engelleyenlerı ve bız hız severlerı 160km'e baglı bırakanları protesto etmek :P
uskudar sahilde dolaşırken kızlara " offf kilodunu yırtiim anam" dıyen orospu cocuklarını ınfaz ve ımha etmek :D
tikkylerı yok edıcek panzehır bulmak ! burası cok önemli :D
ajdarı yok etmek
yonjadakı tıkkylerın emoların kroların vb türevdekı mutasyona uğranmış hayvanımsı ınsancıl yaratıkların imha ve idamını getırıcek kurallar koymak anayasaya :D
ve son olarak peygamber ındırılmesı..bu herşeyi halleder hoca töbe töbe ya aklıma son bu geldı :D
edit : forumda mesaj sayıları artsın dıye her sikime sagol paylaşım için dıyen beyincik özürlüleri ınsanlıktan silmek :D
-
insanlığa yararlı bi proje olarak bedava konser verebiliriz hocam :)
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------cinsel isteği gideren hap :)
-----------------------------
çok doğru :D kesinlikle katılıyorum. -
şu anda petrolün yerini alacağı düşünülen ve ülkemizde en büyük ham rezervlerinden birini barından bor madenini kimyasal işlevlerden geçirerek alüminyum ve hidrojen yakıtı gibi türevleridir.
-
Hocam şu zamanda insanlığa yapılabilicek en yararlı proje şüphesizki küresel tehlikelere (ısınma vs.) karşı izlenilecek projelerdir.. Bugün gazetede okudum bir habere göre İstanbul'un sadece 138 günlük suyu kalmış düşünün artık halimizi.. (Ayrıca şu anda musluklarımızdan akan suyunda "su" olduğundan şüphe duymaktayım) Okuduğum postların bazılarında petrolden filan bahsedilmiş önümüzdeki 50 sene içerisinde petrolün varil fiyatının bir şaşal sudan az olucağını hatırlatırım..
Proje'ye gelince onuda düşünmekteyim.. :B
-
tas**k yapmayin be :|
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=69280
Burada da değindim.
Engellilere yardımcı ol mesela :| Çok önemli bir konu. İnanlığa yardımcı olursun.