İnsanlık Ölmemiş Denen Anlar...
-
İnsanlık ölmemiş be dedirten sahnelerden oluşan güzel bir video hazırlamışlar.
http://www.liveleak.com/view?i=bf4_1367527123
-
gün boyunca bütün paylaşım gruplarında gördüm şu videoyu. baya baya viral oldu
-
Benim olduğum, hiç bir yerde ölmedi insanlık,
-
Turkiyede ise karsidan karsiya gecmek istesen 10 dakika yolun kenarinda beklersin.Kendini yolun ortasina atman gerek.Kimse yol vermez.En ufak trafik kazasinda hemen adam levyeyi alip asagi iner.Bazi seyler fakirlikle,egitimle falan alakali degil.
u235 tarafından 04/May/13 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
x u235 bunu yazdı
Turkiyede ise karsidan karsiya gecmek istesen 10 dakika yolun kenarinda beklersin.Kendini yolun ortasina atman gerek.Kimse yol vermez.En ufak trafik kazasinda hemen adam levyeyi alip asagi iner.Bazi seyler fakirlikle,egitimle falan alakali degil.
abi farkımız ya :D
Eskişehirde pek yok ama yol vermiyorlar ama adamlar çok bekliyor dedim arkadaşa eskişehirde ? 30 40 kişi arkada ışıkta yok sadece insiyatifle geçecekler bekliyoruz dedim napıyonuz ? dedi arabanın durmasını bekliyoruz, dedim manyak mısınız oğlum siz pat bir atladım arabanın önüne 2 saf durdular sonra geçti herkes, dedim oğlum istanbulda böyle beklersen akşam olur geçemezsin dedim biz hep atlıyoruz böyle anca yol veriyorlar dedim, oğlum orda 1 geçiş furyası başlattın diyor ahaha alışık değiller pek :D -
Normal davranışların bu şekilde video yapılıp gösterildiği an insanlık ölmemiştir fakat can çekişiyordur.
ulan tarih kitabında yazacak laf demişim ha:W
-
x HoRbY bunu yazdı
Insanlık ölmesin diye kap kaça ugrayan bir kadına yardım ettim 2.5 sene ceza aldım skerim insanlıgı !
detay pls
-
x Helyum bunu yazdı
Normal davranışların bu şekilde video yapılıp gösterildiği an insanlık ölmemiştir fakat can çekişiyordur.
aynen öyle :)
ama güzeldi az da olsa duygulandım
keşke herkes triafikte kornanın ırzına geçmesede yardımlaşsa
-
x zalimadam bunu yazdıx Helyum bunu yazdı
aynen öyle :)
ama güzeldi az da olsa duygulandım
keşke herkes triafikte kornanın ırzına geçmesede yardımlaşsa
Erzurum'da kornaya basmazlar hatta hiçbir şeye basmazlar frene bile :F -
-
x HoRbY bunu yazdı
Insanlık ölmesin diye kap kaça ugrayan bir kadına yardım ettim 2.5 sene ceza aldım skerim insanlıgı !
nasıl oldu hocam anlatsana ?