[İnstagram Çekilişi] 1 Adet Gold And Black Orjinal Zippo
-
Hocalar merhaba,
@heza ile instagram hesabını canlandırmak adına çekiliş düzenleyelim dedik, sizlerede haber etmiş olalım :)
İnstagram hesabımız @ucuzzippo da çekiliş ile alakalı bir görsel paylaştık,
https://instagram.com/p/4RjZEchiG4/
çekiliş için ;
1-HESABI TAKİP ET
2-RESME @ucuzzippo yu ETİKETLE "#ucuzzippocekilis katildim" YAZ RESMİ KENDİ İNSTAGRAMINDA PAYLAŞ ( RESMİ REPOST EDİP YADA AŞAĞIDAKİ RESMİ PAYLAŞARAK)
SON KATILIM TARİHİ 30HAZİRAN SAAT 17.00ÖDÜL;
KAZANAN instagram.com/ucuzzippo SAYFAMIZDAKİ ÇEKİLİŞ İLE İLGİLİ RESİMDEKİ ZİPPOYU YADA O TARİHTE ELİMİZDE OLAN MODELLERDEN DİLEDİĞİNİ ÜCRETSİZ ALMA HAKKI KAZANACAKTIR.
KURALLAR;
* Hesabı gizli olmayan tüm instagram katılımcıları çekilişe dahil edilecektir. (*çekiliş/bot/fake hesaplar dahil edilmeyecektir.)
** Katılım 30haziran saat 17.00a kadar olacak paylaşımları kapsayacak olup, saat 21.00a kadar katılımcılar eklenecektir
*** Kargo ücreti kazanan katılımcıya aittir.
ÇEKİLİŞ www.cekilisyap.com/ucuzzippocekilis üzerinden yapılacaktır ~İnceleme videolarımız için www.youtube.com/ucuzzippolar
TAHRİBAT SATIŞ KONUMUZ : http://www.tahribat.com/Forum/Muridlere_Ozel_Orjinal_Zippolar__vol3-207917
Saygılar
piradomim tarafından 23/Haz/15 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Doğru anladiysam yaptım
-
bir de tbtye özel çekiliş veya indirim bekleriz
-
asiminnesli bunu yazdı
Doğru anladiysam yaptım
Hocam konuya daha açık yazdık şimdi ilgili görseli instagram hesabında paylaşman lazım.
Ekran görüntüsü alarak veya repost programını kullanarak resmi @ucuzzippo die etiketleyip paylaşmalı ve açıklama yazarken #ucuzzippocekilis yazmalısın.
Hocam konumuz zaten mevcut ve tbt ye özel indirim zaten mevcut. Daha çekiliş yaptık sadece tbt için. Şu instagram sayfasını bi ihya edebilirsek bayrama doğru tekrar sadece tbt için yapabiliriz.
-
up olsun
-
katılım bekledigimize gore çok çok az muridler katilirsaniz cikma orani cok yüksek olucak.
saygılar
-
Prometheus bunu yazdı
bir de tbtye özel çekiliş veya indirim bekleriz
+++
-
geçen çekilişi ben kazanmıştım tekrar katılabiliyor muyum ?
-
yunusdogan bunu yazdı
geçen çekilişi ben kazanmıştım tekrar katılabiliyor muyum ?
katılabilirsin tabi hocam, instagramdaki resmi repost et yada paylaşıp #ucuzzippocekilis yaz.
@nrddnshn hocam daha önce sadece tbt içinde yaptık tabiki ilerleyen zamanda onu yapıcaz tekrar, şimdi katılım zaten az instagramdakine katılın bence . burada +100 kişi içine göre orada +10 daha şanslı :)
-
Bende paylaştım, çekilişe katılan epey az gözüküyor. Sigara da kullanmıyorum; ama çıkarsa güzel bir hediye olur. :)
-
Ben de katılayım :)) diyodum ki instagram şeysi varmış, üşendim..