Instagram Takipçi [ALINACAK]
-
Müridler merhaba,
bir hesaba aktif yani "yumurta" profil olmayan takipçi alacağız. kısa vadede az ama uzun vadede çalışabileceğimiz bir arkadaş var mı?
ya da herhangi birine yönlendirebilecek biri var mı? -
PM attım.
-
Jigsaw, ile anlaşma sağlanmıştır. Kendisi yardımcı olacak. Teşekkürler.
-
takipçi sayısı - fiyat vs gibi bilgileri koysanıza aslında ihtiyacı olan görmüş olurdu :) ben düşünüyorum 1-2 şey mesela :)
-
fake takipçinin piyasası ne kadar? ii kötü para kazandırıyosa bot yazam
-
ücretli takipçi işi için ihtiyacı olan bana dönüş yapabilir yardımcı olmaya çalışırım
-
verimli oluyo mu butik falan açılsa sıfırdan takipçi satın alarak başlamak? fiyatlar ne kadar?
-
slanger bunu yazdı
verimli oluyo mu butik falan açılsa sıfırdan takipçi satın alarak başlamak? fiyatlar ne kadar?
bu soruların cevabını bu konuda tecrübe edinmiş kişilerden duymak isterim.bende cok merak ediyorum.Millet sagdan solda ucuza aldıkları şeyleri burda satıyo deli gibi
-
Hafif yoğun bir talep oluştu takipçi konusunda. İnstagram takipçi arttırma ile ilgilenen arkadaşlar bana PM atabilir. Teşekkürler.
-
Jigsaw bunu yazdı
Hafif yoğun bir talep oluştu takipçi konusunda. İnstagram takipçi arttırma ile ilgilenen arkadaşlar bana PM atabilir. Teşekkürler.
Hocam direk su kadar takipci su kadar diye konu acsan daha iyi olur nette birdunya takipci satan var en azindan birimizin isi dustugunde site icinden birinden almis oluruz
-
ADDmeFast.com u kullanın para vermeye gerek yok :D hepsi beleş