Instagram'da Ürün Pazarlama Botu
-
CuCo bunu yazdı
Hayırlı satışlar hocam. Bir fiyatta ben alabilir miyim?
Selam mürid,
100 TL olarak düşünüyordum, Canlı'ya aldım fikri :)
-
IamFree bunu yazdıdoganaydin bunu yazdı
Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.
API ? ahahahahah.
Githubtan takip edin free olarak herkese açıyorum yakında. Boşa saçma şeylere para yatırmayın.
-
doganaydin bunu yazdıIamFree bunu yazdıdoganaydin bunu yazdı
Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.
API ? ahahahahah.
Githubtan takip edin free olarak herkese açıyorum yakında. Boşa saçma şeylere para yatırmayın.
Takipteyiz...
Ayrıca, buraya pazarlama amacı ile konu açmadım fikir almak için açtımıştım, geliştirmek, planlamak. Sizlerin yaklaşımı sonucu buralara geldi :)
-
API ? ahahahahah.
haci github profil linkini yazaydinda takip edeydik :/
-
AbdullahAzad bunu yazdıdoganaydin bunu yazdıIamFree bunu yazdıdoganaydin bunu yazdı
API ? ahahahahah.
haci github profil linkini yazaydinda takip edeydik :/
bu atarların 99% ı boş çıkar, izleyelim. çekürdek var mı ?
-
Özel mesaj gönderdim hocam bi dönüş yaparsan sevinirim :)
-
API ? ahahahahah.
Bu adam neden hic ciddiye alinmadi ? Konuyu bütününden takipdeyim herkese hayırlı isler
-
Araştırdığıma göre Şöyle bi bilgi vereyim müritlerime... APİ'ler ücretli yani Takip etme DM Atma Beğenme vs vs gibi işlemleri Ücretli apiler ile yapıyorsun.
ID,Password ile giriş yapılırsa apiye bütün yetkileri kulanabiliyormuşsun buda işin cinliği fakat hiç rastlamadım bunun gibi örneklere.
Instagram size JSON Değer gönderiyor Ücretsizlerde örneğin uygulamaya giren kişinin TİMELİNE Biografi vs.vs.vs. gibi şeyler yani Herhangi bir foksiyonu işleyemiyorsunuz...
Twitter'da öyle değil Twitter da isteyen olursa yardımcı olabilirim . Yaptığım Sistem var hesap açıp ekliyorsunuz normal kullanıcı gibi davranıyor Tweet Fav RT vs. atıyor siz sadece hesap ekleyip Reklamınızı yayınlıyorsunuz. Reklamlar da şu şekilde atılıyor DM + Tweet yolu ile birde günde belirli Twitter Limitleri var örneğin 1000 kişiyi takip etme limiti var 2000'e çıkarılabiliyor 2x yani . Twitter kullanan müritlerim varsa yardımcı olurum. Fakat Instagram da daha net bir sonuca ulaşamadım eğer ulaşırsam konu açıp yayınlarım
-
DanqerLine bunu yazdıdoganaydin bunu yazdıIamFree bunu yazdıdoganaydin bunu yazdı
API ? ahahahahah.
Bu adam neden hic ciddiye alinmadi ? Konuyu bütününden takipdeyim herkese hayırlı isler
Ağır heyecanla bekliyorum...
-
KaptaN bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Zamanında yapmıştım ticari açıdan kullanmamıştım ama hemen yapayım da free olarak dağıtayım. :P
Şaka bi yana tabi hayırlı işler sana. :)
Yapsam bile tbt kullanıcı apisi ile onaylama alıp sadece o kişilere açarım programı. :)
Hadi bi hayır işle bari :=) hashtage göre follow yorum vb.. Atsın :)
Bu arada 10 tl konusunda ciddiydim ama arkadaş iplememiş, neyse.
Senin gibi fakirinide görmedim