Internet Download Manager Son Sürüm (Full)
-
Baktım Konusu Çıkmış Sorun Yaşıyor Arkadaşlar Bendekini Paylaşim Dedim.
Linkteki Rarlı Dosyayı indirin idm yi kurun sonra "snd" klasöründeki pacht dosyasını çalıştırın "pacht server check" yazan yere tıklayın.
Sonra "idman.exe" dosyasını bulun(İdman kapalı olmalı bu sırada) program exe yi pacht licek sonrada programdaki seriali alıp idman ı çalıştırıp normal kayıt yazan yerden isim soyisim ve email le etkinleştirin bu kadar. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
http://www.wupload.com/file/34409019/Internet_Download_Manager_6.06_Build_8.rar
-
çizdim
-
chnayzt bunu yazdı:
-----------------------------
çizdim
-----------------------------Bi Teşekkür Daha Makbule geçerdi ama neyse sen çiz.
-
eyw hocam eline sağlık
-
hocam indirdim eline sağlık şimdi çatıya antene bakmaya gidiyorum gelince kurarım :D
edit:hocam tekrardan eline sağlık
-
birazdan denerim. dün yine uçurdular kreki :D
-
hackworm bunu yazdı:
birazdan denerim. dün yine uçurdular kreki :D
-----------------------------Paylaşmadan Önce denedim herhangi bi sorun yok, halada yok, umarım sizdede olmaz :)
-
Hocam Patch Server Check Diyorum idm kapalı iken Acces Failed : Make Sure ınternet Download manager (IDMAN.EXE) is not running diyor ?
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
Hocam Patch Server Check Diyorum idm kapalı iken Acces Failed : Make Sure ınternet Download manager (IDMAN.EXE) is not running diyor ?
-----------------------------Resimde Yarım kalmış yazım bi oturumu veya bilgisayarı kapatıp tekrar aç istersen.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
chnayzt bunu yazdı:
çizdim
-----------------------------Bi Teşekkür Daha Makbule geçerdi ama neyse sen çiz.
-----------------------------saol hoca
+rep benden sana :D
-
firefox 5 te çalışıyomu?