Internet Explorer Sorunu
-
arkadaşlar yaptığımız site ie hariç bütün tarayıcılarda düzgün olarak görünmektedir ama gel gör ki bir türlü internet explorer ile sayfayı düzgün şekirde açamadık jsleri cssleri defalarca kontrol ettik kodları idik idik ettik yok banamısın demiyor site
daha önceden başına böyle birşey gelen varmı site adresi ; http://www.garajtasarim.com/arte/
-
W3C hatalarını düzelterek başlayabilirsin işe, sitenin XHTML CSS kodlamalarını W3C standartlarına uygun hale getir .
-
W3C hatası göremedim defalarca baktım
-
internet explorer in kendisi sorun hocam siktiret onlarda düzgün görmesin , hem başka tarayıcılara yönlendirmiş olursun :)
-
işte onu adamlara anlatamıyorsun :) biraz daha uğraşıyım da olmuyorsa bırakacam zaten
-
_CD_ bunu yazdı:
-----------------------------
işte onu adamlara anlatamıyorsun :) biraz daha uğraşıyım da olmuyorsa bırakacam zaten
-----------------------------bende şuan hiç bi sorun yok hocam :S
veya ben sorunu göremedim gayet güzel açılıyor kayma vs. hiç birşey yok ?
-
AMpul bunu yazdı:
internet explorer in kendisi sorun hocam siktiret onlarda düzgün görmesin , hem başka tarayıcılara yönlendirmiş olursun :)
-----------------------------işte dediğin gibi olmuyor hocam anlatamıyon onu müşteriye :D adam tutturuyor yok efendim explorer'ın bütün versiyonlarında düzgün görünecek bilmem ne cart curt , vurucan ağzına iki tane o olacak anca.
-
BarisYigit bunu yazdı:
_CD_ bunu yazdı:
-----------------------------kayma derken yazılar normalden daha büyük çıkıyor font çalışmıyor logo kayıptı onu getirdim biraz daha hata var sanırım =)
-
_CD_ bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
_CD_ bunu yazdı:
-----------------------------kayma derken yazılar normalden daha büyük çıkıyor font çalışmıyor logo kayıptı onu getirdim biraz daha hata var sanırım =)
-----------------------------yok hocam valla :S gayet güzel.
fontu montu yerinde görüyorum ben..
göze çarpan hiç bişi yok :S
-
_CD_ bunu yazdı:
-----------------------------W3C hatası göremedim defalarca baktım
-----------------------------sitesinden baktığın halde göremedin mi?
XHTML;
Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional!
Result: 30 Errors
CSS;
Sorry! We found the following errors (26)
bu detaylar gerçekten önemli senin kodlamalarındaki tag hataları, bazı tarayıcılarda sorunsuz algılanabilirken bazı tarayıcılarda temanın şablonlarının kayması gibi sonuçlar getirebiliyor .
-
eXceptioN bunu yazdı:
_CD_ bunu yazdı:
-----------------------------W3C hatası göremedim defalarca baktım
-----------------------------sitesinden baktığın halde göremedin mi?
XHTML;
Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional!
Result: 30 Errors
CSS;
Sorry! We found the following errors (26)
bu detaylar gerçekten önemli senin kodlamalarındaki tag hataları, bazı tarayıcılarda sorunsuz algılanabilirken bazı tarayıcılarda temanın şablonlarının kayması gibi sonuçlar getirebiliyor .
-----------------------------Çizik // Sağlammış bu validatörler bilmiyordum bunu ;)