İnternet Hızım Hakkında
-
TTNET 8Mbit Sınırsız Kullanıyorum.Bu değerler normal mi ? Bana mı düşük geliyor. Download yaparken maximum gördüğüm hız 200-210kb dahası yok.
Fiber geliyor yakında siteye geçmeli miyim? -
fiberoptik geliyorsa 1 saniye dahi düşünme ve hemen geç. daha adamlar oradayken evine kabloyu çektir (: bu ttnet le doping adsl filan uğraşılmaz. superonline fiber optik en garantisi. ttnet te bi fiber internet filan muhabbeti var ama sonuçta ttnet (: adı herşeyi açıklıyo
-
ben 400 450 arası indiriyorum ona düşük diyordum.
bunu gördüm halime şükrettim.
hocam bi arayıp arıza kaydı oluştur bence bi baksınlar.
-
Normalde Benim evde net varkan 8 mbit ile 900 kb de indiriyordum 1 mb yi de görüyordu ara sira şimdi komşu wirelesten girioyrum hizi kaç bilmiyorum en fazla gördügüm 480 felan modemine giremiyroum 4 mbit diye düşünüyorum hiz eger dedigin gibiyse git telekoma sor neden yavaş diye 200 kb cok yavaş hiz testi yaparken winamp nero yada direk indiren sitelerden yap hotfile rapid gibi upload sitlerinden deneme
-
8mbit sınırsız benimde. merkeze yakınım, bu şekilde çıkıyor. aynı bölgede, biraz uzakta olan arkadaşlar var, onların 3-4 çıkıyor genelde, bazen 6-7 ye çıkıyor. ancak seninki çok düşük. müşteri hizmetleri ile görüş. ;)
-
ya benimkide az geliyor 50mb olmasi lazim ama 35 le cekiyorum
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
---
--------------------------
Benimki 50 olmasi lazim ama 2.19 fazla cikardi bro (: -
illegalAsi bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
---
--------------------------
Benimki 50 olmasi lazim ama 2.19 fazla cikardi bro (:
-----------------------------ikinizi bi döverler görürsünüz 50 yi :D
-
Metronet kullanıyorum sitede download hızı en düşük bu 10mbs e kd internetim 13 oluyor bazen 12
-
http://www.speedtest.net/result/1211230872.png
Valla benimkiyle de pek farklılık yok usta
-