folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder İnternet Kafeye Win 7 Kurmak Mantıklımı Sorun Yaşarmıyım ?

İnternet Kafeye Win 7 Kurmak Mantıklımı Sorun Yaşarmıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bence sadece nete gircek olanlara win7 kur diğerleri kalsın hacı yoksa internet kafede ayda yılda bir işim olur yada olmaz ama xpyi görünce taş devrinden kalmış gözüyle bakıyorum oraya..  win7ye alıştık tabi zor oluyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

yorum yapan elemanlarla baska gezegenlerde yasadigimi hissettim bir an. sene oolmus 2012 hala ne xp si:)

-----------------------------

her XP konusu açıldığında sene ''2012 hala ne xp si'' tarzı yorumları görünce tepem atıyor

ewet kullanıyorum bişey mi var..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Win7 SP1 kur taş gibi olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sadece bazi eski oyunlarin multiplayer calismasinda sorun yasarsin, onuda hamachi kurar sorunu cozersin. geri kalan pek sorun cikarmaz sana

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sistemlerin çok eski değilse windows xp kullanmak hız kaybından başka birşey değil. 10 sene öncesinin işletim sistemi windows xp'yi 4 çekirdekli yeni bir sisteme kurmak taş devrindeki bir adamın eline bilgisayar verip al kullan demek gibi birşey. Donanımı kullanamıyor windows xp. Eski oyunlar kurmuyorsan sorun yaşamazsın. Ben worms world party haricinde pek sorun yaşamadım ama tamamen kuracağın oyunlara bağlı. Ağda sorun yaşamazsın yeter ki kurmayı bilen biri kursun. Sen oyun listesi ve sistem özelliklerini yazarsan daha kesin cevaplar alırsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wizkhalifa
    wizkhalifa's avatar
    Erkek

performans açısından win7 şart.gereksiz servisleride kapatırsın tadından yenmez hale gelir.ağ konusunda doğru yapılandırırsan bir sorun çıkmaz.hıza rağmen win7 sistemlere oturmak istemiyorsa müşteri kendi salaklığıdır.

taylor gang.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eğer yeni oyunları kuruyorsanız xp artık sorun çıkartmaya başladı.

Özellikle yeni makinalarda driverlar xp ile birlikte mavi ekrana sebep olabiliyor.

Yüksek performanslı makinalarda ise yeterince performans alamıyorsunuz.

Bizim kafedeki, en son 100 tanesini Win7'ye geçirme gibi bir düşüncem var şimdilik

Geçirirsem söylerim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Mycity internet cafesinde Win 7 ultimate kullanıyor http://g1207.hizliresim.com/z/f/9pzrm.png buda yükledigi oyunlar.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Mycity İnternet CAFE sinde Win7 ultimate kullanıyor.
    buda yüklü oyunları

Banlı olsada müridlere yardımcı olmaya çalışıyor

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ben gördüm çok ilgi çekici oluyor millet win 7 yüklü oğlum filan kafalarında oluyor :D Ama 4 gb ram 2 gb ekran kartı gerek bilgisayarlarda söyleyim.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 4976 Toplam Mesaj: 37