İnternet Kafeye Win 7 Kurmak Mantıklımı Sorun Yaşarmıyım ?
-
bence sadece nete gircek olanlara win7 kur diğerleri kalsın hacı yoksa internet kafede ayda yılda bir işim olur yada olmaz ama xpyi görünce taş devrinden kalmış gözüyle bakıyorum oraya.. win7ye alıştık tabi zor oluyor
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yorum yapan elemanlarla baska gezegenlerde yasadigimi hissettim bir an. sene oolmus 2012 hala ne xp si:)
-----------------------------her XP konusu açıldığında sene ''2012 hala ne xp si'' tarzı yorumları görünce tepem atıyor
ewet kullanıyorum bişey mi var..
-
Win7 SP1 kur taş gibi olur.
-
sadece bazi eski oyunlarin multiplayer calismasinda sorun yasarsin, onuda hamachi kurar sorunu cozersin. geri kalan pek sorun cikarmaz sana
-
Sistemlerin çok eski değilse windows xp kullanmak hız kaybından başka birşey değil. 10 sene öncesinin işletim sistemi windows xp'yi 4 çekirdekli yeni bir sisteme kurmak taş devrindeki bir adamın eline bilgisayar verip al kullan demek gibi birşey. Donanımı kullanamıyor windows xp. Eski oyunlar kurmuyorsan sorun yaşamazsın. Ben worms world party haricinde pek sorun yaşamadım ama tamamen kuracağın oyunlara bağlı. Ağda sorun yaşamazsın yeter ki kurmayı bilen biri kursun. Sen oyun listesi ve sistem özelliklerini yazarsan daha kesin cevaplar alırsın.
-
performans açısından win7 şart.gereksiz servisleride kapatırsın tadından yenmez hale gelir.ağ konusunda doğru yapılandırırsan bir sorun çıkmaz.hıza rağmen win7 sistemlere oturmak istemiyorsa müşteri kendi salaklığıdır.
-
Eğer yeni oyunları kuruyorsanız xp artık sorun çıkartmaya başladı.
Özellikle yeni makinalarda driverlar xp ile birlikte mavi ekrana sebep olabiliyor.
Yüksek performanslı makinalarda ise yeterince performans alamıyorsunuz.
Bizim kafedeki, en son 100 tanesini Win7'ye geçirme gibi bir düşüncem var şimdilik
Geçirirsem söylerim...
-
Mycity internet cafesinde Win 7 ultimate kullanıyor http://g1207.hizliresim.com/z/f/9pzrm.png buda yükledigi oyunlar.
-
Mycity İnternet CAFE sinde Win7 ultimate kullanıyor.buda yüklü oyunlarıBanlı olsada müridlere yardımcı olmaya çalışıyor
-
Ben gördüm çok ilgi çekici oluyor millet win 7 yüklü oğlum filan kafalarında oluyor :D Ama 4 gb ram 2 gb ekran kartı gerek bilgisayarlarda söyleyim.