İnternet Kesintisini Redhack Üstlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ivy bunu yazdı:
    -----------------------------

RotKerim bunu yazdı:

sadece ttnet olsa belki redhack olabilir ama, ttnet uynunet bir kaç sağlayıcı daha çöktü, superonline taş gibiydi.

uydunet çökmedi

ya tam emin değilim yada kablonettir hatırlamıyorum ismini ama sadece ttnet çökmedi demek istediğim oydu

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

e benimde ttnet niye bişey olmadı dün akşam...

o değilde bu kırmızı donlular bilmiyorlar mı yakında paket olacaklarını, nie böle bişey yaparlar, devletin halkına hizmet vermesini engellemenin suçu büyük, sikerler...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Tüm yurttaki elektrik ve su kesintilerini de ben üstleniyorum çok fena hekledim.

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

fii tarihte Turkiye deki internet omurgasi tamamen cokmustu

arastirdiklarinda temizlikcinin elektrik supurgesini takmak icin ana serverlarin oldugu fisi prizden cektigi ortaya cikmisti

seklinde bir riyvayet vardi...

Saldırılar durdurulamadı fişi çektiler'

Dün gece yaşanan yaklaşık iki saatlik internet kesintisinin, Anonymous ve RedHack saldırılarını durdurmak için yapıldığı iddia edildi. Türk Telekom bu iddiaları yalanladı. Ancak TİB saldırıyı doğruladı.

muhahahaha :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bunlarda reklam yapacağız diye bokunun çıkardılar iyicene hee
    baktılar medya yer veriyor yalan dolanla cw gibi ayt gibi lamerleşmeye başladılar iyicene basın yer versin diye az çok destekleyen varsada böyle saçma sapan hareketlerinden dolayı kendilerinden soğutuyorlar

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

fii tarihte Turkiye deki internet omurgasi tamamen cokmustu

arastirdiklarinda temizlikcinin elektrik supurgesini takmak icin ana serverlarin oldugu fisi prizden cektigi ortaya cikmisti

seklinde bir riyvayet vardi...

abi aklıma, amerikada bi hastanede bitkisel hayata girmiş insanların anlamsız ölüm sebeplerini getirdin :D

oda elektrik süpürgesini aynı şekilde solunum vs yaşam destek ünitesinin bağlı olduğu fişi prizden çekip temizlik yaptıktan sonra yerine takıyormuş diye de bi rivayet vardı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Memlekette her türlü saldırıyı üzerine alan adam çok. Saf adam da çok. Mal adam da çok. Bundan 3-4 sene evvel yedek almadan santral deki dataları uçuran arkadaşım vardı. :D Adamın ***de değil çünkü kimin interneti gidecek kimin gitmeyecek :)

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yalan amk, ttnet in çağrı merkezine de ulaşılamıyordu, yanlış numara veya meşgul calıyordu. geçmiştede böyle internet çökmeleri yaşandı. google dan 444 0 375 yanlış numara tarzı arama yaparsanız birsürü sonuç çıkıyor.

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Fatih bunu yazdı:

matr0x bunu yazdı:

• Hafif ayrinti verelim, #TTNet kesintisi olmasaydi milyon sayfa RedHack, Anonymous, DG Virus ve Anarchi Crew yazisiyla dolacakti, birdahakine

Yani diyor ki internetimiz kesilmeseydi site hackliyorduk,  hackleyemeyelim diye bizim internetimizi kesmek amacıyla türkiye'nin internetini kestiler. Bu kadar da sallanmaz a.q. TTnet kahin mi a.q. senin ne zaman hackleyeceğini nerden bilsin?

kesilen sadece ttnet alt yapısı 3g çalışıyo superonline çalışıyo hani bunlar yurt dışındaydı? avrupa da ttnet mi kullanılıyo a.q

türkiyedeki devlet dairelerinin alt yapısı ttnet mi

bi yerde roportajlarında Türkiyede olduklarını söylediklerini okumustum.

yok be hoca yurtdışındayız diyolar

Türkiyede olsa şimdiye enselemişlerdi. zaten türkiye ayağındakileri aldılar içeri hepsinin adı sanı bellidir zaten

Yok hoca bende radikaldeki ropörtajlarını okumuştum, kesinlikle Türkiye deyiz diyorlar. İçeri alınanlarla ilgili de suçsuz çocuklar diyodular. Bizle alakaları yok falan yazmışlar.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

matr0x bunu yazdı:

• Hafif ayrinti verelim, #TTNet kesintisi olmasaydi milyon sayfa RedHack, Anonymous, DG Virus ve Anarchi Crew yazisiyla dolacakti, birdahakine

Yani diyor ki internetimiz kesilmeseydi site hackliyorduk,  hackleyemeyelim diye bizim internetimizi kesmek amacıyla türkiye'nin internetini kestiler. Bu kadar da sallanmaz a.q. TTnet kahin mi a.q. senin ne zaman hackleyeceğini nerden bilsin?

ahaha bakış açına koptum dostum, bence orada kastedilen tr'nin dns'leri ile oynayarak tr'den girince milyonlarca sitede index çıkmasıydı.

edit: olayın özeti;

27 Nisan 2012 tarihiyle, TTNet basta olmak uzere Emniyet Genel Mudurlugu, Adalet Bakanligi, Yargitay vb bircok onemli kurulusa Anonymous RedHack DGVirus, AnarcyCrew olarak ataklar duzenlenmistir. Bu ataklardan Emniyet ve Adalet gibi onemli yerler Anonymous Ailesi tarafindan cokertilmis, sorunu cozemeyen TIB yetkilileri cozumu yurt disina cikislari kapatmakta bulmuslardir. Fakat bu taktigi bilen daha once goren RedHack olayi TR icinden sekillendirmis, Yurtdisina kapali olan serverlara (Turkiye icinden) cesitli bilgisayarlardan DDOS yaparak dikkatlerini bir yone cekmis, onlar bununla ugrasirken ana sistemlerine, DNS sunucularina kadar sizilmistir. Bu sizma ve saldirilarla bas edemeyenler neye ugradiklarini sasirarak beklenmedik bu saldiri karsisinda, sistemi kapatmakta, ADSL’ler basta olmak uzere bircok (TTNet’e ait) sistemin “fisini cekmek” zorunda kalmislardir.

Toplam Hit: 21170 Toplam Mesaj: 126