İnternet Sitesi Açmanın Ortalama Fiyatları Ve Nasıl Bir Yol İzlenmesi Gerektiğiyle Alakalı
-
MhmdAlmz bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Harbiden öyle niye o kadar ucuz ki? her yerde 9.99$ bu sitede harbiden 100₺.
Bir daha ağanın lafının üzerine laf söyleyecek misin Muhammed ? :)
Kim söylemiş hani nerde :D Bir çok siteye baktım ihs, natro, isimtescil vs vs. 8-10 dolar arası yıllık. Şaşırdım ben de öğrendiğim iyi oldu domain ler var ama bunların diğerlerden ayıran ne anlamadım. Nasıl 100 TL satılabilinir.
sanırım bunlar ikinci sene yenilerken daha çok para istiyor, transfer içinde para istiyor o yüzden ilk yıl ucuzdan verip sonra çıkarıyor
-
mavii bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Harbiden öyle niye o kadar ucuz ki? her yerde 9.99$ bu sitede harbiden 100₺.
Bir daha ağanın lafının üzerine laf söyleyecek misin Muhammed ? :)
Kim söylemiş hani nerde :D Bir çok siteye baktım ihs, natro, isimtescil vs vs. 8-10 dolar arası yıllık. Şaşırdım ben de öğrendiğim iyi oldu domain ler var ama bunların diğerlerden ayıran ne anlamadım. Nasıl 100 TL satılabilinir.
sanırım bunlar ikinci sene yenilerken daha çok para istiyor, transfer içinde para istiyor o yüzden ilk yıl ucuzdan verip sonra çıkarıyor
Ben de öyle sandım ama alakası yok. Attığı linkte 5 yıl 400 küsür TL ona şaşırdım ben de :)
-
@MhmdAlmz com.tr domainlerin fiyatı bu. Metunic den konudan bahsedilmiş zaten.
-
bulut.press ( https://bulut.press/fiyat )
1 senelik hosting dahil + ssl ( 25+10 $ )
Al keyfine bak. Kafana göre düzenle, senelik yenile. Aklın kalmasın. -
Yerinde olsam shopier vs Shopify arasında kalır birini seçerdim
Ödeme için de iyzico muydu sanal pos veren
Yapıştır geç
-
wix'e bulasmani tavsiye etmem cok kisitli ozellikleri var ve her ozellik icin ek ucret istiyor, tema secip kendin hosting alip yapman daha iyi olur.
-
bambeli bembitolar bakınız şimdi .com.tr türkiye domaini olduğu için ucuz https://app.metunic.com.tr/ üzerinden alın ki direk abilerden çekmiş olsursunuz adı üstünde metu yani ÖTDÜ bu yüzden hem güvenilir hem ucuz hem kaliteli.
Hosting konusunda geldiğimizde ise bunun için bir çok çözüm var ihs gibi ucuz dandik bir yerden alınabilir kafanız rahat olur yada hostgator gibi bir yerden alınabilir fakat yurt dışından alacağınız hostinglerde CDN kullanmak gerekir ki adam gibi hışır hışır çalışsın.
Alternatif yol biraz bilgi gerektirir Digital ocean gibi bir yerden ufak çaplı VPS ama çok uğraştırır bu yüzden bu konu pas.
site için ise en kolayı Wordpress Wix tarzı birşey kullanırsan onlar sadece kartvizit gibi şeyler için geçerli diğer yandan şöpify gibi sitelerden de yararlanabilirsin ürünüm satılsın uğraşmayayım dersen oradan yardır bildiğim kadarı iel orada domain hosting almana da gerenk yok tabi onun da eksileri var yani uzun lafın kısası acemi gelin işi şuan Wordpres acemi baldız işine gireceğim dersen wix mix gibi şeyler.
hazır iki kişi yardımcı olurum filan demişken yapış onlara kaçırma :D
-
Hazır siteleri hiçbir şekilde sevmiyorum. Isınamadım.
Alastyr den hosting ve domain al hocam. Hostingin firma seçimi için konu açmıştım bakabilirsin. Alastyr den aldım. Çok hoşuma gitti. Fiyatları da normal. Hizmet de on numara.
Sonra hazır wordpress temalarda çok hızlı site yaparsın. Öyle wix mit gerek yok. Post işi de kolay. İyizico olması sanırım hangisi hatırlayamadım direkt wordpress ücretsiz eklentisi var. Shopier filan da var. O kısım için yüzde oranına bakarak ufak araştırma yapman gerek.
-
kral sene olmus coni moni vix mix s.et
go youtube
search how to install wordpress :D
wordpress her işini çözer
ekstra bişeymi lazım oldu onunda kesin o cukurda bi eklentisi vardır :D
-
kadirozdemir bunu yazdı
Hazır siteleri hiçbir şekilde sevmiyorum. Isınamadım.
Alastyr den hosting ve domain al hocam. Hostingin firma seçimi için konu açmıştım bakabilirsin. Alastyr den aldım. Çok hoşuma gitti. Fiyatları da normal. Hizmet de on numara.
Sonra hazır wordpress temalarda çok hızlı site yaparsın. Öyle wix mit gerek yok. Post işi de kolay. İyizico olması sanırım hangisi hatırlayamadım direkt wordpress ücretsiz eklentisi var. Shopier filan da var. O kısım için yüzde oranına bakarak ufak araştırma yapman gerek.
Alastyr'den bende memnunum, bazen wp yi kurcalarken bozuyorum, ticket açıyorum yapıyorlar. Yapmak zorunda olmadıkları halde rica edince kirmiyorlar.