folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İnternette Torrent Ten Film İndirenler Yandı

İnternette Torrent Ten Film İndirenler Yandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

100 bin kişi dosya paylaşımından suçlanıyor

Paylaş Benimsayfamda%20Paylaş
    Facebookta%20Paylaş Twitterda%20Paylaş

2 Şubat 2011
    100%20bin%20kişi%20dosya%20paylaşımından%20suçlanıyor

Eğer evinizde rahat rahat torrent ile dosya indiriyorsanız, bu haber rahatınızı biraz kaçıracak.

Son 12 ay içinde Amerika'da 99.924 BitTorrent kullanıcısı telif haklarını çiğnemekten mahkemeye verildi. Davaların birçoğu, yetişkin içerik sağlayan şirketlerin bu tür içeriği yasadışı indiren paylaşan kullanıcılara açtığı davalardan oluşuyor.

İçerik sahipleri, BitTorrent kullanıcılarının kişisel detaylarını almak üzere çalışıyorlar. Bu bilgiyi elde ettiklerinde ise içeriği indiren kullanıcıya şu uyarıyı yapıyorlar: Birkaç yüz veya birkaç bin doları ödeyin veya hapse girmeye razı olun.

Şirketler, hedeflediği çok sayıda kullanıcıdan milyonlarca dolar kazanıyorlar.

Elektronik Sınır Vakfı (EFF) ise bu davaların kullanıcıları mahkemeye taşıma amacı olmadığını söylüyor. EFF'ye göre şirketlerin yaptığı, zayıf veya varolmayan bir kanıtla kullanıcıların para ödemesini sağlamak.

Yakında hotfile rapıd vs. içinde aynısı geçerli olacak diyorlar. Artık internetten film müzik indirme devri bitiyor mu yoksa ? Tam birşey çıkmaz diye düşünürken bu haberi görünce iyice şaşırdım. Allah tan hiç torrent kullanmadım ama ne olacağı belli olmaz.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek

geçsinler o işleri :D 

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Daha önce benzeri konu açıldı hukuki açıdan bilgilendirici bir açıklama yapacak kimse yok mu ? Bu da eski konu :

http://www.tahribat.com/Forum-Dikkat-Download-Yapip-380-Tl-Ceza-Yemeyin-130533/

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Amerikada falandır o Türkiye için değil habercilerin abatması

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

İndiriyorum yakalasınlar. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

öyle birşey olursa boku yerim valla :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    psikolojik oynuyorlar,e bu haberler de bi nevi sosyal mühendislik sayılır tabi ki,psikolojik savas,korku psikolojisi ,bilinçaltı psikolojisi vb.vb.vb...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Örnek : Testere filmini bilmem ne.rar diye bir dosya adı ile download yapıyorsam. internetten dosya indirirken nereden bilecekler rarın içine ne olduğunu..

Daha güzel güncel örnek : Crysis oyunu indiriorum indirdiğim rar adı kraysis.rar derlerse bana arkadaş sen craysis indirmişsin. Ha siktir oradan ben kraysis.rar indirdim derim sanırım :D

Soran bi adam : arkadaş sen 700 mb .rar uzantılı bi dosya indirmişsin ne bu ?  Ben : Sanane ulan diyebilitem vardır herhalde.. ki ttnetten aradıklarında söylemiştim aynı şeyi..

dipnot : Bu yazı rapid hotfile fileserve tarzı download sitelerinden indirme ile alakalı yazılmıştır..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bi bok olmaz, zilyon defa benzer haberler çıktı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Yerli ve yabancı dizilerin telif hakları olmuyor dimi öle biliyom ben ama kesin olarak bilen varmı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi bok olmaz, zilyon defa benzer haberler çıktı.

-----------------------------
    yani,amaçları da o değil zaten,korsanı falan bitirmek işlerine gelmez bir kere.Bu haberi 10bin kişi okusa sağda solda,bin tanesinin torrent'i bıraktığını düşün? adamların işine gelir.Psikolojik savasta böyle bişi işte.
Toplam Hit: 10367 Toplam Mesaj: 38