İnternette Torrent Ten Film İndirenler Yandı
-
-
geçsinler o işleri :D
-
Daha önce benzeri konu açıldı hukuki açıdan bilgilendirici bir açıklama yapacak kimse yok mu ? Bu da eski konu :
http://www.tahribat.com/Forum-Dikkat-Download-Yapip-380-Tl-Ceza-Yemeyin-130533/
-
Amerikada falandır o Türkiye için değil habercilerin abatması
-
İndiriyorum yakalasınlar. :)
-
öyle birşey olursa boku yerim valla :D
-
psikolojik oynuyorlar,e bu haberler de bi nevi sosyal mühendislik sayılır tabi ki,psikolojik savas,korku psikolojisi ,bilinçaltı psikolojisi vb.vb.vb...
-
Örnek : Testere filmini bilmem ne.rar diye bir dosya adı ile download yapıyorsam. internetten dosya indirirken nereden bilecekler rarın içine ne olduğunu..
Daha güzel güncel örnek : Crysis oyunu indiriorum indirdiğim rar adı kraysis.rar derlerse bana arkadaş sen craysis indirmişsin. Ha siktir oradan ben kraysis.rar indirdim derim sanırım :D
Soran bi adam : arkadaş sen 700 mb .rar uzantılı bi dosya indirmişsin ne bu ? Ben : Sanane ulan diyebilitem vardır herhalde.. ki ttnetten aradıklarında söylemiştim aynı şeyi..
dipnot : Bu yazı rapid hotfile fileserve tarzı download sitelerinden indirme ile alakalı yazılmıştır..
-
Bi bok olmaz, zilyon defa benzer haberler çıktı.
-
Yerli ve yabancı dizilerin telif hakları olmuyor dimi öle biliyom ben ama kesin olarak bilen varmı
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Bi bok olmaz, zilyon defa benzer haberler çıktı.
-----------------------------
yani,amaçları da o değil zaten,korsanı falan bitirmek işlerine gelmez bir kere.Bu haberi 10bin kişi okusa sağda solda,bin tanesinin torrent'i bıraktığını düşün? adamların işine gelir.Psikolojik savasta böyle bişi işte.