İos İçin Radar Programı
-
selamlar
daha önce android telefona bi radar programı yükleyip istanbuldan karadenize gitmiştim. adı yanlış olabilir ama radar beep gibi bişeydi sanırım. bunun ios için olanını arıyorum. var mıdır böyle bi program. ücretli de olur farketmez. 113km hızla ceza yemek koydu biraz da :)
-
Yavaş git?
-
-
KrypT bunu yazdı
Yavaş git?
Sen öyle yap hocam problemde yokda cevap vermek için cevap vermeninde bir alemi yok.
Durduk yere tartışma konusuna çeviriyorsun konuyu. Aynı olayı bir mürid de yaptı ban yedi 24 saat.
-
-
Konu altinda android için olanida paylasirsaniz harika olur.
-
Freak bunu yazdı
buna bir bak derim
olmazsa araştırırız.
çizik olsun
-
yandex navigasyon radarları (EDS vs.) uyarıyor. ayarlarından açmanız yeterli.
radar'dan bahsettin, pusuya yatan çevirmeler ise ios'da henüz onunla karşılaşmadım.
-
JerusaLem bunu yazdı
radar'dan bahsettin, pusuya yatan çevirmeler ise ios'da henüz onunla karşılaşmadım.
peki o pusuya yatan çevirmeler için android te bir uygulama var mı hocam bildiğin? Mantığını merak ettim varsa elemanlar dünya para verip sağdan soldan radar cihazı getiriyorlardı . Çok büyük kolaylık olur cep telefonuyla falan olursa. Hemde polis yakaladı falan olmaz.
-
clogu bunu yazdıJerusaLem bunu yazdı
peki o pusuya yatan çevirmeler için android te bir uygulama var mı hocam bildiğin? Mantığını merak ettim varsa elemanlar dünya para verip sağdan soldan radar cihazı getiriyorlardı . Çok büyük kolaylık olur cep telefonuyla falan olursa. Hemde polis yakaladı falan olmaz.
android hiç kullanmadım, yorum yapamayacağım. Fakat, ios'da denediklerim hep çöp.
dx gibi çin malı satan sitelerde doğrudan araca takılan radar uyarı cihazları var ama pek emin olamıyor insan.
-
@clogu hocam, pusuya yatanları, kullanıcılar sonradan haritaya ekliyordu hatırladığım. tomtom sygic vb bi programdı ama hatırlayamadım.
RitmFarbRacourci tarafından 22/Şub/16 19:28 tarihinde düzenlenmiştir