İos7 Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar,bugün saat 20:00 gibi Ios 7 güncellemesi gelecek.Fakat ben pek yükleme taraftarı değilim.Diyelim ki bu yüklemeyi yaptım tekrar 6.1.3 sürüme nasıl dönebilirim.Ipad 2 kullanıyorum,cihazım Jb siz.
-
Dönemen hacı ios 6 yı imzalamayı kapatıcak apple ios 7 çıkınca :)
-
Peki yükleme mecburiyeti olacak mı ?
Ben 6 versiyonundan çok memnunum,7 nin grafikleri falan sarmadı beni:(
-
dönemezsin sanırım adamlar tükürdüğünü yalamıyorlar hocam :) 6.1.2. sürümü varken 6.1.3. sürümüne güncellemiştim teli daha sonra jb ihtiyacı olunca 6.1.2. sürümüne dönemedim.. aşağıdaki linkte 6 sürümünün linkleri var.. ios 7 kurmuş olan arkadaşlardan denemek gerekli eğer geri dönüyorsa sıkıntı yok..
http://www.ipswdownloader.com/download-iphone-ipsw-files.php
-
az önce mynette gördüm resmen ağzına sıçmışlar dedim tak tahribatta ios 7 konusu aynısını söylemek lazım resmen ağzına sıçmışlar...
-
bi zaman sonra alışılıyor beyler. ben de hiç beğenmemiştim ama şimdi çok memnunum. özellikle uygulama kapatma ve alttan açılan menü çok iyi olmuş.
-
x itfaiyeci bunu yazdı
bi zaman sonra alışılıyor beyler. ben de hiç beğenmemiştim ama şimdi çok memnunum. özellikle uygulama kapatma ve alttan açılan menü çok iyi olmuş.
Ios 7 de kuyiyong ve 25pp kullanılabiliyor mu acaba?
-
Beklenen (beklenmeyen) Ios7 uygulaması geldi arkadaşlar,yükleyen arkadaşların ilk yorumlarını alabilirmiyiz acaba
-
Beyler 1 hafta önce beta 6 yı kurmuştum güncel sürüm olarak 7.0 gösteriyo halen dahada öyle itunestende aynı şekil herangi bi uyarı gelmedi sorun ne olablir? iphone4 bu arada.
-
Bana hala güncelleme düşmedi.
İtunes'e bağlanıp güncelle diyorum telefon güncel 6.1.4 diyor. :D
-
Bilgi : an itibariyle cihazdan güncelleyebilirsiniz (fazla yüklenme olduğundan bir kaç denemede gördü) ve iTunes'tan yükleyemezsiniz
Kullanınca yazarım görüşlerimi. Umarım Beta testlerinde dendiği kadar performanslıdır
edit:
Görüşlerim ve önerilerim ;
Apple fanı olmayanlar, illada indircem diye düşünmeyenler 1-2 hafta bekleyebilir. iOs 7.0.1 çıkacaktır ve bir sürü sorun hallolacaktır.
Bunun dışında iPhone 4 için biraz hantal kalmış (iPhone 4S ve iPad 2 'de gayet iyi durumda).
Sade, modern, şık, minimalist bir tema olmuş. BAyıldım.
Uygulamalrın bazıları uyumlu değil. 1-2 haftaya kadar onlarda uyumlu hale gelir.
trick : ana menudeyken aşşağıya kaydırırsanız arama çıkar
Ayro tarafından 19/Eyl/13 00:49 tarihinde düzenlenmiştir