Iphone 13 Pro Max İmei Kaydi Sorunu
-
Arkadaslar Selam.
Almanyada yasiyorum ve almanyadan iphone satin aldim.
2022 yilinin ilk gunlerinde turkiyeye seyehat ettim ve turk hatti taktim telefona. 1 hafta sonra almayaya geri dondum.
Simdi turkiyeye yeniden seyehat edecegim ve telefonun imei kaydi yuzunden telefonu kullanamayacagim galiba. tatilim 4 hafta.
Telefonu imei kaydi yapmadan turkiyee 4 hafta kullanmanin bir yolu var mi acaba ? Imei kaydi yapmak istemiyoru cunku cok gereksiz geliyor turkiyeye sene bir kere gisiyorum zaten onun icin cozum onerilerilerinize acigim.
-
20 liraya halledersin.
https://www.imeibayi.com/gecici-imei-fiyatlar/
Site ile ilgim yoktur, sorumluluk kabul etmem.
-
senin yerinde olsam bende bu siteye kefil olmazdim ama yinede sagol :)
-
konu gizli degil, benim yaptigim bir yöntem var ise yariyor, özelden yollayayim. Belki acik falandir yayilmasin
-
merakla bekliyorum :)
-
-
iphone 11 sonrası tüm iphone modelleri çift sim desteklidir yani çift imei ye sahiptir
doğrulama için *#06# yapabilirsin.
daha önce gelişinde sim1 i kullandığını varsayarsak şuan sim2 nin imei boşta
sim2 için esim ini operatörlerden temin edebilirsin
seneye zaten iphone 14 alacağın için yeni imei ile yine 120 gün kullanım hakkın olacak.
-
malesef hatlarin ikisinida kullandim turk hatti ile o yuzden ikiside kacak durumunda gorunuyor
-
ucenmi bunu yazdı
senin yerinde olsam bende bu siteye kefil olmazdim ama yinede sagol :)
Facebook gruplarında millet bu sitelerden kayıt açtırıp çatır çatır iPhone kullanıyor ama sen bilirsin.
-
-
unbalanced bunu yazdı
konu gizli degil, benim yaptigim bir yöntem var ise yariyor, özelden yollayayim. Belki acik falandir yayilmasin
PM atabilirsen merak ettim hocam. geçerli kafama yatan bişeyse 13 pro var satmayıp kullanırım :D