Iphone 4 Uygulama Açamama Hatası
-
hocalar herkese selamlar
oyunları açıyorum yüklemeleri yapınca bir anda ana ekrana geri dönüş yapıyor.
daha önce böyle bir sorun yaşayan yada nasıl çözebilceğime dahir bir fikri olan var mı ?
-
ram çok fazla yüksek çalışıyor ve uygulamalar da kasıyor ise otomatik kendini rahatlatmak maksadı ile kapatıyor olabilir. Ise yaramayan uygulaman varsa kaldırmanı tavsiye ederim hocam.
-
tehtered jb yapmissin sanirim, safari de oyle kapaniyorsa tehtered dir, untehtered yuklemeni oneririm
-
ruhii bunu yazdıram çok fazla yüksek çalışıyor ve uygulamalar da kasıyor ise otomatik kendini rahatlatmak maksadı ile kapatıyor olabilir. Ise yaramayan uygulaman varsa kaldırmanı tavsiye ederim hocam.
deniyorum hocam teşekkürler
-
7-19 bunu yazdı
tehtered jb yapmissin sanirim, safari de oyle kapaniyorsa tehtered dir, untehtered yuklemeni oneririm
jb yapmadım hiç
-
iOs güncel mi ?
-
zumsuk bunu yazdı
iOs güncel mi ?
evet güncel
-
kullanmadığım tüm uygulamaları sildim şimdi açılmaya başladı herkese teşekkürler
-
ferriere bunu yazdı
kullanmadığım tüm uygulamaları sildim şimdi açılmaya başladı herkese teşekkürler
Gözün aydın. Arada bir ram'i yenile android'de var o özellik senin tel'de de vardır illaki. -
ruhii bunu yazdıferriere bunu yazdı
Gözün aydın. Arada bir ram'i yenile android'de var o özellik senin tel'de de vardır illaki.nasıl yapıcam onu ?
-
android ile kıyaslamayalım ram yenileme olayı yok yani. yazacaktım tam uygulamaları sil diye yapmışsın. bu tür olaylar appsync ile alakalı thetreted le alakalı ya da uygulama çakışmasınile alakalı olabilir. bol ios lar :)