İphone 5 Parçaları Ne Kadara Satılır Nerde Satılır ?
-
Elimde bozuk İphone 5 var . konu açmıştım belki görmüşsünüzdür çamaşır makinesinde yıkanmıştı,servis yapılamadıgını söledi bende parçaları satıp 3-5 bişi kazanıyım dedim cihaz 3 aylıktı kulaklıgı usb kablosu felan çok temiz aynen duruyor , cihazın kendisinizde dış kabı para eder galiba muhtemelen , bunları kaça satabilirim arkadaşlar ?
saolun şimdiden.
not: evet parçalar çok temiz çünkü çamaşır makinesinde yıkandı ehehhehe . siz yapmadan ben yapıyım dedim espiriyi.
-
kırılsa bu kadar üzülmezdim be hoca :D
-
arkadaşlar bu parçaların piyasaası hakkında bilgisi olan yok mu ?
-
iyi cıkandıysa temızdır telefon :D iyi para eder heralde bilmıyrm bı kac telefoncuya ugra derım
-
benim iphone nun kasası yamuldu aslında kasasını alabilirim ancak nasıl değiştirileceği hakkında fikrim yok.
-
Hocam kasasını falan satamazsan bana göndersene kargoyu öderim :D
-
Sırf ekran bile 300 lira eder.Donanımhaber'in Apple kategorisinde konu aç iki günde alıcı bulursun.
-
Citizen bunu yazdı
Sırf ekran bile 300 lira eder.Donanımhaber'in Apple kategorisinde konu aç iki günde alıcı bulursun.
Ekran çalışıyorsa tabii..
Bana da i4 ya da i4s ekranı lazım, ucuza bulabilecek yer bilen var midur? :)
-
Citizen bunu yazdı
orda konu açtım da aksesuarlarla 150 veriiym felan diyolar , adamlar ölücü.
-
y10 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
orda konu açtım da aksesuarlarla 150 veriiym felan diyolar , adamlar ölücü.
o paraya satacaksan bana sat amk. salla dh yi.
-
dh ölücü yuvasına döndü hocam utanmasalar bide domal diyecekler artık. sahibindende ilan aç her türlü satarsın merak etme.