İphone 6 Pil Değişimi Mevzusu
-
Arkadaşlar iphone6 pili bozuldu şarj tutmuyor kapanıyor vs.
Baktığım zaman servis 312 tl gibi bir fiyat yazmış geçen doğubank tarafına gittim doğubank kapanmıştı o caddedeki bir telefoncuya sordum 120 tl dedi.
Telefoncuların taktığı pile güvenebilir miyim ama servis de çok para istiyor.
Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı ?
-
Deji marka pil al kendin tak evde. Tornavida falanda gönderiyorlar zaten. YouTube'ta videoları var. 10 dakika bile sürmez.
80 liralık batarya zaten. 1 yılda garantisi var. iPhone 6'yı zaten maksimum 2 sene daha kullanbilirsin. Orjinal bataryaya o kadar para vermeye değmez.
mkyb tarafından 25/Nis/19 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Servislere de çok güvenmesem de servis dışındaki piller ortalama 6 ay sonra şu anki pilin gibi belki daha da kötü olacaktır, deji nasıldır bilemem 1 sene garanti diyor ama. Telefonu en az 2 sene daha kullanıcam dersen orjinal pil almakta fayda var. 200tl değişim kampanyasını kaçırdığıma çok üzülüyorum ben de bazen 1 günü tamamlayabiliyorum bazen 2 2 düşüyor öğleden sonra kullanmaya korkuyorum.
-
mkyb bunu yazdı
Deji marka pil al kendin tak evde. Tornavida falanda gönderiyorlar zaten. YouTube'ta videoları var. 10 dakika bile sürmez.
80 liralık batarya zaten. 1 yılda garantisi var. iPhone 6'yı zaten maksimum 2 sene daha kullanbilirsin. Orjinal bataryaya o kadar para vermeye değmez.
ben öyle yaptım
-
Ek olarak alabiliyorsan Aliexpress'ten Nohon marka batarya al. Orjinale en yakın değeri sunan marka o. Ama 1 ay kargo bekleme muhabbeti bayıyor.
-
-
Deji pillerde ısınma sorunu var diyorlar ne kadar doğru ?
-
Hocam bence git orijinal al. Telefonu kullanırken patlar matlar allah korusun. Bende de 6s var orijinal batarya taktırmayı düşünüyorum. Ayrıca alacağın yan sanayi bataryanın seni ne kadar idare edeceği de belli değil
-
289 liraya orjinal serviste taktırdım bende. Batarya işi sakat orjinal olmayanı taktırsaydım şarja bırakmaya maçam yemeyebilirdi :D
-
kiNki bunu yazdı
Hocam bence git orijinal al. Telefonu kullanırken patlar matlar allah korusun. Bende de 6s var orijinal batarya taktırmayı düşünüyorum. Ayrıca alacağın yan sanayi bataryanın seni ne kadar idare edeceği de belli değil
https://urun.n11.com/batarya/iphone-6-batarya-mucize-batarya-deji-P162419833
Bu ürünü 03/10/2017 tarihinde almışım. Hala çatır çatır kullanıyorum. Bence fazla para verme.
-
kardesm bı telefoncu olarak soylyrm. apple orjınal urununu dısarıyya hıc bır zman satmaz. takacagın tek batarya ttec. zaten apple ın tek lısanslı urunu 2 yyıl degısım garantısı war. ırtıbata gecersen gonderebılırım sana