İphone 6S Mi Samsung S7 Edge Mi ?
-
Arkaaşlar normalde iphone kullanan bir insanım haftaya İphone 6s alacaktım. fakat samsung s7 serisi çok hoşuma gitti yani telefon samsung ta sevdiğim ilk telefon diyebilirim. İkisinide kullanan varmı sizce İphone den vazgeçip S7 alsam pişmanlık yaşarmıyım ?
-
Kamera, ekran, şarj vs her şeyde S7 tokatlar.
-
birazdan başlar çatışma...
bana kalırsa sen iphonedan devam et hocam. iphone kullanıcıları androide uyum sağlayamıyor.
bende s7edge var çok deli telefon. yerinde olsam iphone 7yi beklerdim değişik bişi gelebilir.çift kameralı fln olacak diyorlar
android biraz daha böyle ucu açık bir sistem.ios'u çocuğa versen bile kullanır işini görür daha kapalı kutudur.sen nası bişi arıosun o daha önemli
edit: birde iphone la diğer iphonelar arasında pek fark olmuo hocam yani değiştireceksen iphone 7 yi bekle derim.
Ekerci tarafından 30/Nis/16 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim korktuğum şey Samsung alınca 6 7 ay sonra kasma olması geçen gün iphone 5 kullanma şansım oldu iphone 5 bile hala kasmıyor öyle bir sistem var İOS ta diğer taraftadan samsung un Samsung S5 serisini aldım elime bildiğiniz Kasıyor telefon yani samsung aldıktan sonra 6 ay sonra aynı performans alabilirmyiim bilmiyorum o kafamı kurcalıyor.
Media markette 6s ile S7 yi yan yana kullanma şansım oldu Samsung herşeyiyle üstün geldi bana o anda ama şimdi alırım 6 7 ay sonra diğer telefonları gibi kasma donma olur diye geri adım attırıyor bana samsung
-
Samsung'un Galaxy serisi S6`dan sonra adam oldu. Arayüzü yeniden yazdılar. O yüzden telefon hafifledi. S6 kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.
Bende S6 var gayet memnunum.
-
Hocam saçmalamayın Ben Android kullanıcısı olarak
IOS affetmez diyorum
Galaxy S7 == Iphone 5c
-
Tabiki iphone,
-
MhmdAlmz bunu yazdı
IOS affetmez diyorum
Galaxy S7 == Iphone 5c
Sacmalik
-
donanım sevici değilsen iphone 6s al geç gayet güzel telefon s7 bilmiyorum kullanmadın bana kalsa iphone se alırdım
-
ari41 bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
IOS affetmez diyorum
Galaxy S7 == Iphone 5c
Sacmalik
Neden saçmalık olsun ? IOS garantisi hiçbir yerde yok . Işletim sistemi farkı var . Telefonun eskime sorunu yok . Fiyatı pek değişmiyor satsan bile android gibi %80 daha az fiyatına satmıyorsun. Kamera olayları falan biraz daha kaliteli . Rahat hızlı. Bence IOS en iyisi.
-
Şu telefon satarken zarar etmiyor vs olaylarını geçiniz. Telefon bu arsa, borsa, altın vs değil yatırım yapılsın.
Kamera konusunda en iyi kamera Samsung'ta. İPhone kamerada iyi derseniz kargalar bile güler.
İşletim sistemi şöyle deyin böyle deyin ancak hiç bir firma Samsung kadar kameraya önem vermiyor.