İphone 6S Plus Alacağım Tavsiye
-
Merhaba arkadaşlar ,
İphone 6s plus almayı düşünüyorum , en uygun şekilde nerden ne şekilde alabilirim , nelere dikkat etmeliyim vs tavsiyede bulunursanız sevinirim..
- tahribattan bir arkadaş abd den gelecek önümüzdeki ay ordan alırsam ucuz oluyor ama garanti sorun olur diyorlar bilgisi olan var mı ?
- İkinci el swap lar da var fiyat olarak daha makul duruyorlar sanki ama güvenip alınacak yer var mı sorun olur mu
Kısacası tavsiye bekliyorum..
-
Alma. 2-3 aya iPhone 7 çıkacak pişman olursun.
-
-
RimPalace bunu yazdı
Ya siz apple fan boysunuzculara gelsin
-
3 ay sonra 7'nin konsepti yapıır yanlış bir zaman
-
RimPalace bunu yazdı
Bu fakir tesellisi hocam. iPhoneda da ücretsiz uygulamalar var. Arayüzü özelleştirilebiliyor. Parasına da değiyor.
Ekleme: iPhone 7 raflarda yerini alasıya kasım sonu olur. Fiyat açısından şu anki cihazlar çok değer kaybetmediğinden 7 ye ek plus olarak çıkarsa 4000 TL barajında olacağı kesin. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
1049 tarafından 18/Haz/16 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
3 ay sonra 7'nin konsepti yapılacak yanlış bir zaman
-
-
let the begin flame wars !!!
-
abi 6s plus en aşa 3k telefona niye 3k verilir ki telefon la bu :D
he para boktur alırsın kimse bir şey diyemez ama olay sence bitiyor aldığın gün İphone 6s plustan selamlar diye konu açarsın damlarım altına hayırlı olsun diye :D
-
Hocam yurtdışından alınan telefonların uluslararası garantisi var. Bende iphone kullanıcısıyım ve 4-4S-5-5S-6-6S-6S plus yurtdışından ırak ve hollanda dan aldım. Telefonların tümünde hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sadece 6S telefonu bir kere yurtiçi kayıtlı olarak aldım onu da tanıdık bir arkadaşın acil paraya ihtiyacı olduğu için bozdurma telefon olarak alıp daha sonra bir başkasına satmıştım. Elinde pasaport olduğu sürece yurtdışından alıp burada 150 TL vergi ile kayıt yaptırabilirsin. Bir başkasının pasaportuna da kayıt yaptırabilirsin. Pasaport bulamazsan kıbrısa giriş çıkış yap pasaportsuz nüfus cüzdanı ile e-devletten bile kayıt yapabilirsin. Sağda solda kelepir ilanlarda altın bozdurur gibi açılmamış kutusunda sıfır telefonlardanda peşin olarak alabilirsin. Bozdurma telefonlarda faturasını mutlaka istemelisin, fatura yoksa o telefon çalıntı olabilme ihtimali var. Bu yüzden her ihtimale karşı faturalı telefonlarda da bile çalıntı olmadığına ve ileri de oluşabilecek olumsuzluklar hakkında tutanak düzenleyip, satan kişinin kimlik bilgilerini de yazıp imzalayın. İphone telefonun seri numarasını kendi sitesinden sorgularsan orijinal garanti kapsamında ve teknik destek olup olmadığına bakabilirsin.