İphone Da Youtube Uygulaması Dahil Tüm Reklamları Engelleme <3
-
@mkyb ne dersin bu konudaki duruma?
-
Lupin bunu yazdızalimadam bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Android de nasıl engelleniyor?
android te kolay.
modroid sitesinden crackli adguard indir keyfine bak.
yada vanced apk indir
moddroid'den adguard indirdim de zor kurdum telefona ve engellemedi nerede yanlış yaptım ki ?
link var mı ya da işe yaramıyor mu ?
vanced çok güzel ama sadece youtube için sanırım? bir de vanced dan kendi hesabımızla nasıl girebiliyoruz?hocam ben adguard ın hem dns girdim telefona hemde uygulaması var işte :D reklam engelleme ve https filtreleme açık ama hiç reklam ile karsılasmıyorum telefonda. suraya reklamlı bir youtube linki falan koyarmısınız test edeyim tekrardan ?
acaba ben nerde doğru yaptım ? -
valla sadece adguard dns si bana yetiyor her reklamı engelliyor.
-
PEAK bunu yazdıLupin bunu yazdızalimadam bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Android de nasıl engelleniyor?
android te kolay.
modroid sitesinden crackli adguard indir keyfine bak.
yada vanced apk indir
moddroid'den adguard indirdim de zor kurdum telefona ve engellemedi nerede yanlış yaptım ki ?
link var mı ya da işe yaramıyor mu ?
vanced çok güzel ama sadece youtube için sanırım? bir de vanced dan kendi hesabımızla nasıl girebiliyoruz?hocam ben adguard ın hem dns girdim telefona hemde uygulaması var işte :D reklam engelleme ve https filtreleme açık ama hiç reklam ile karsılasmıyorum telefonda. suraya reklamlı bir youtube linki falan koyarmısınız test edeyim tekrardan ?
acaba ben nerde doğru yaptım ?hocam bende rootsuz mi6 var onun da bir etkisi olabilir mi ?
-
PanxeR bunu yazdı
aynen
-
PEAK bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
aynen
ben de adguard ve dns kurdum şuanda youtube video açtığımda çıkan reklamlar oynamıyor sanırım ama sponsorlu reklamlar görünüyor onları falan engellemiyor o yüzden karıştırdım galiba.
-
-
riske girmeye değmez. güvenlik konusunda adamlar babamızın oğlu değil.
bu hizmeti adguardın verememesinin sebebi uygulamasının appstore dan kaldırılma korkusu.
daha önce luna vpn toplamaması gereken veriler topladığı için uygulamayı apple kaldırmıştı.
adguard kök sertifika yüklettirip bütün reklamları engelleyebilir ama apple sorun çıkartır diye sessiz kalıyorlar konuya.
zaten pro aldım okadar uğraştım çalışmadı.
hangi reklamlar engellenmiş görmek isterdim .
-
PEAK bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
aynen
Hocalar aydınlatın beni. Youtube da tek reklam görmek istemiyorum artık
-
tosun bunu yazdıPEAK bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
aynen
Hocalar aydınlatın beni. Youtube da tek reklam görmek istemiyorum artık