İphone Kılıf
-
Bu aralar karşıma tiktokta iphone kasa dönüşüm videoları çıkıyor. Xr 11 gibi cihazları 15 pro görünümlü kasaya monte ediyorlar. Bende 11 var kasa değil ama 15 pro görümlü lensli kılıf yada 11 pro görünümlü kılıf bulabilirmiyim.
not:tbt coin çıkardı ama hala şu mobilden metin editörüne bi el atmadı.
-
-
mkyb bunu yazdı
Teşekkür ederim hocam. Aslında cihazı değiştirsem daha iyi olur galiba. Kasım ayında aldım pil 99 üste ekleyip 13 pro alayım diye düşünüyorum ama telefonculara güvenmiyorum parça konusunda
-
Değmez. Sıfır iphone 15 veya büyük ekran isterim dersen 15 Plus al geç. Düz model olmasına aldanma 14 Pro kamerası var.
Sıfır telefon gibisi yok. En basitinden kafan rahat oluyor. Yok telefonun içi açıldı mı yoksa parçası değişti mi paranoyan olmuyor.
-
mkyb bunu yazdı
Değmez. Sıfır iphone 15 veya büyük ekran isterim dersen 15 Plus al geç. Düz model olmasına aldanma 14 Pro kamerası var.
Sıfır telefon gibisi yok. En basitinden kafan rahat oluyor. Yok telefonun içi açıldı mı yoksa parçası değişti mi paranoyan olmuyor.
iphone 11 den başladım apple kölesi olayını olmayınız kararsız kaldım. Ama o kadar da şey değilmiş abartılacak kadar. Yada 11 kullandığım için farkı anlayamadım
-
11'in hala gideri var ama yumuşak karnı maalesef LCD ekranı. Günümüz için kalitesiz kalıyor. OLED ekrana geçince insanın gözü rahatlıyor resmen.
-
mkyb bunu yazdı
11'in hala gideri var ama yumuşak karnı maalesef LCD ekranı. Günümüz için kalitesiz kalıyor. OLED ekrana geçince insanın gözü rahatlıyor resmen.
Ekrana bende ayar oldum. Çerçevenin baya içerisinde de kalıyor güneşli hava da zor gözüküyor
-
tüm dünyada 30 liraya satılan telefona 70 lira vermekle gerizekalılık arasında ince bir çizgi vardır
bu çizginin neresinde olduğun aylık gelirinin maks. %5'ine tekabül edip etmemesiyle ilgilidir -
kelebeksim bunu yazdı
tüm dünyada 30 liraya satılan telefona 70 lira vermekle gerizekalılık arasında ince bir çizgi vardır
bu çizginin neresinde olduğun aylık gelirinin maks. %5'ine tekabül edip etmemesiyle ilgilidirhocam bu hesaba göre o zaman tr de milyonlar dokunmatik telefon alamaz.
-
Kahramann bunu yazdıkelebeksim bunu yazdı
bu çizginin neresinde olduğun aylık gelirinin maks. %5'ine tekabül edip etmemesiyle ilgilidirhocam bu hesaba göre o zaman tr de milyonlar dokunmatik telefon alamaz.
bütün dünyada 30 liralık telefonu burada 70 liraya alınca o telefon 70 liralık olmuyor
40 lira vergi vermek benim için aptallıktır, sen mantıklı bulursun saygı duyarım
dokunamtik telefon değil devletin apple'a uyguladığı özel vergilerbak aynı telefon 80 lira verince değerli olmuyor
kelebeksim tarafından 03/Haz/24 14:46 tarihinde düzenlenmiştir
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-15-pro-max256-gb-plusgarntli-plus16-ay-kullanm-plustaks-plusk.karti-1176929140/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-15-pro-max-256-gb-2-yil-apple-tr-natural-titanium-pluskdky-mobile-1163095836/detay -