İphone Servis Yok Baseband Entegre Tamiri Hk.
-
Merhaba Müridler.
8 yıl önce saudia arabia ülkesinden aldığım iphone 6 s dün yere düştükten sonra anakart entegresinde hasar olduğunu tespit ettim. Wifi olan yer dışında kimse arayıp soramıyor. aradığınız kişiye ulaşamıyor durumuyla karşı karşıyayım.
Telefon tamir işi yapan arkadaşlar ne dersiniz bu ekonomik durumda artık beni bırak diyen 6 s yerine yeni telefon alma zamanı çoktan geldi de geçiyor mu dersiniz yoksa tamir edilir şu fiyata mı dersiniz ?
-
Isini goruyor ise tamir ettir kullan.
-
o telefonun yerinde olsam kendi kendimi imha ederim
-
Vakit ve sabır makinesi. Seçim senin.
-
9 yaşındaki telefonla bu saatten sorna uğraşılmaz hocam açıkçası. Seneye Whatsapp desteği kesilirse çöp olacak zaten. Whatsapp, iPhone modellerine çıkış tarihinden itibaren 10 sene destek veriyor.
-
x mkyb bunu yazdı
9 yaşındaki telefonla bu saatten sorna uğraşılmaz hocam açıkçası. Seneye Whatsapp desteği kesilirse çöp olacak zaten. Whatsapp, iPhone modellerine çıkış tarihinden itibaren 10 sene destek veriyor.
geçen sene kayınvalideye 32 gb iphone 6s aldık yenilenmiş ( ancak sıfır gibi bir cihaz geldi ) sadece alo alo yapıyor ve whatsapp a giriyor.
başka hiç birşey yapmayıp sadece alo demek için çok iyi
-
yabancı değil bizden
-
youtube'da deli gibi izliyorum videolarını. tahribattan mı yoksa özel hayattan mı hocam?
-
x PanxeR bunu yazdıx mkyb bunu yazdı
geçen sene kayınvalideye 32 gb iphone 6s aldık yenilenmiş ( ancak sıfır gibi bir cihaz geldi ) sadece alo alo yapıyor ve whatsapp a giriyor.
başka hiç birşey yapmayıp sadece alo demek için çok iyi
https://www.youtube.com/watch?v=EbKbRhKka28
-
Kim ki??
-
baseband alt yolları yada lehimleri bozuksa yapılır entegre bozuksa yapılmaz ama onla uğraşacak tamirci bulmak zor ekonomik değeri düşük işlem zaman alacak kaç para isteyecek yapan kişi