İphone Stabil Android Çok Kasıyor Yalanı
-
iPhoNelA chOk kARı qıZ DüşiÜyoR
-
-
DJ_Alper bunu yazdı
Malzeme kalitesi de var
-
-
-
android in derdini çekemem bu saaten sonra. unutalı yıl oldu hiçte kafa yoramam android ile.
biri androidtle ilgili soru sorduğunda anlamıyorum diyip çıkıyorum işin içinden.
salak salak sorunlar. aptalca uygulama hataları. bildirimin launcer arkasında kalmaları filan. itici kaba bir klavye.
şirkette herkes ayfon kullanıyor zaten. sorun olduğunda hemen çözebiliyoruz.
yakınlarımıda ayfonlu yaptım. gerizekalı bazı insanlar ayfon boykotu ayağına sattı telefonları 3 tane denk getirdim mis gibi satınaldık garantileri devam ediyor bi güzel kurduk taş gibi.
kafalarımız rahat şimdi .
-
Harbi deli boş adamsınız oğlum. Bu tarz şeylere vakit ayıracağınıza gidin dil filan öğrenin. Ferrari mi güzel Lamborghini mi ? Sal gitsin olm sanane.
-
Yav ikisi aynı kulvarlarda cihaz olsa neyse ikisininde sistemi farklı ve farklı olan birşeyi neden yarıştırma cabasında insanlar anlamıyorum huawei mi samsung mu dersiniz anlarım apple tamamen işletim sistemine çalışan bir firma sadelik kolaylık istiyorsan apple kullanıcan ama fantezi istiyorsan android olay bu android 6.0 dan sonra kasma donma olayları tarih oldu saçma sapan apk lar yüklemediğiniz sürece cihazlar akıcı
-
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Harbi deli boş adamsınız oğlum. Bu tarz şeylere vakit ayıracağınıza gidin dil filan öğrenin. Ferrari mi güzel Lamborghini mi ? Sal gitsin olm sanane.
facebookta değilsin tahribat.com bilişim forumundasın.