İphone Yapıştırmaya İzin Ver
-
Bu uyarının nasıl kapatılacağını bilen var mı yeni güncellemeyle çözülecek deniliyordu hala yapıştırmaya izin ver izin ver diyip duruyor telefonu duvara atıp kıracam nerdeyse sinirden
-
salihgs bunu yazdı
Bu uyarının nasıl kapatılacağını bilen var mı yeni güncellemeyle çözülecek deniliyordu hala yapıştırmaya izin ver izin ver diyip duruyor telefonu duvara atıp kıracam nerdeyse sinirden
izin vermezsen bir daha sormamasi lazim. bende ios 16.3.1 de cikmiyor. sadece bankacilik islemlerinde iban kopyaladiysam soruyor.
-
Freak bunu yazdısalihgs bunu yazdı
izin vermezsen bir daha sormamasi lazim. bende ios 16.3.1 de cikmiyor. sadece bankacilik islemlerinde iban kopyaladiysam soruyor.
eğer kopyaladığın bişi varsa her seferinde soruyor hocam.
izin verme deyip aynı pencereyi yeniden açtığında yine soruyor.
-
bir yerde mesela whatsapp da iban kopyalayıp bankaya yapıştıracaksan soruyor hocam.
bu bir sorun değil bir güvenlik önlemi , ben hiç rahatsız olmuyorum , finans uygulmaları dışında da sorduğunu pek görmedim.
-
Bende de sadece internet bankacılığında soruyor. Benim asıl kafama takılan bir şeyi kopyaladığın zaman panoya kopyalandı diyor. O panoyu bulamadım bir türlü yerini bilen var mı?
-
-
ejderoglu-G bunu yazdı
Bende de sadece internet bankacılığında soruyor. Benim asıl kafama takılan bir şeyi kopyaladığın zaman panoya kopyalandı diyor. O panoyu bulamadım bir türlü yerini bilen var mı?
o pano yok hocam .) sanal bir pano dusun var ama yok yok ama var.
-
Freak bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Benimde aynı şekilde
-
16.3.1
sadece bankacilikta soruyor.
-
Bende hiç bir yerde sormuyor :S :S direkt yapıştırıyor
-
ayarlardan programına içine girip oradan en altta diğer uygulamadan izin ver kısmını izin ver yaparsan bir daha sormuyor hocam