Ipod Nano 6.Nesil Fiyatı Hakkında
-
aga almak isteyip de bu kampanyayı kaçıranlar adına çok üzüldüm ya keşke sürekli uplasaydık bu konuyu ben bu kampanyayı kaçırsam acayip moralim bozulurdu cidden.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
aga almak isteyip de bu kampanyayı kaçıranlar adına çok üzüldüm ya keşke sürekli uplasaydık bu konuyu ben bu kampanyayı kaçırsam acayip moralim bozulurdu cidden.
-----------------------------Hacı sorma ya ipodum yeni bozulmuştu almayı düşünüyordum nasıl görmedim ben bu konuyu amq o kadar bakınıyorum siteye 30 dakikada bir :S
-
benim oyuncağımda geldi :D 1.1 güncellemesini yaptım tepe tepe kullanıyorum :D
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------Hocam konuyu depreştirme, yaramı deşme :|
-
DestinatioN bunu yazdı:
web sitesindeki bazı ürünlerin fiyatıyla magaza fiyatı birbirine uymuyor artı o kartla o indirimden yararlabilmen için illaki bişey vardır ben yarın sorarım aksam 9 gibi pm at görür cevaplarım
-----------------------------teknosa da internet satısı ile magaza satısı farklıdır. yani internetten daha ucuza alabilirsiniz.magazada fiyatlar oynar. eski bi teknosacı olarak biliyorum eski teknosacı oldugumu sende biliyosun :D
-
whopper bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------Hocam konuyu depreştirme, yaramı deşme :|
-----------------------------:| haklısın hocam valla yerinde olmak istemem :D
-
cokta guzel bi makineydi. Erken gorseydim keşke :S
-
Ben gördümde konuyu fakat 100tl param var başkada yok almak isterdim biraz düşündüm ama boşverin takmayın yeni kampanya çıkar elbet :)
Bi ara düşündüm birinden alsam 50 tl alırım sonra götürür 250tl ye satarım açmadan bir yere kar sağlamış olurum ama almadım işte a.......
-
ayıp ya gizliden gizliden iş yapmışsınız valla bizde alırdık 3-5 tane..
-
kacirdik sanirim.
299TL (kdv dahil)
149 TL diye girdim musteri hizmetlerini aradim bu urunde teknosa kart gecmiyor dedi fiyati 299 tl dedi