IPTV Cihaz Ve Satıcı Önerisi
-
kazasker1 bunu yazdı
@karizma59
Gerisini unut...
@karizma59
netspeed internetim yıllardır da kendisinden iptv kullanıyorum her yıl üstüne koyarak gidiyor şuan problem hiç yok daha üstüne ne koyacak merak ediyorum =)
-
Karizma ustadan test yayını aldım. Ss tv ile kullandım 12 mb ttnet interneti ile. Buna rağmen gayet akıcı bir şekilde kullanabildim. Tavsiye ederim.
-
sersanem bunu yazdı
Karizma ustadan test yayını aldım. Ss tv ile kullandım 12 mb ttnet interneti ile. Buna rağmen gayet akıcı bir şekilde kullanabildim. Tavsiye ederim.
karizma59 dan aldıgım senesı doluyor bu ayın 30 da tekrar yenıleyecegım
(aklıma gelmişken yapım dedim yeniledim)
-
FiL3MAN bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
@karizma59
Gerisini unut...
@karizma59
netspeed internetim yıllardır da kendisinden iptv kullanıyorum her yıl üstüne koyarak gidiyor şuan problem hiç yok daha üstüne ne koyacak merak ediyorum =)
Adama şu kadar param var diyorum olur mu?...
Senin canın sağolsun diyor yolla...
Şak diye açıyor bir yıllık üyelik.
Ne bir donma, ne bir kasma...
-
kazasker1 bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
@karizma59
Gerisini unut...
@karizma59
Adama şu kadar param var diyorum olur mu?...
Senin canın sağolsun diyor yolla...
Şak diye açıyor bir yıllık üyelik.
Ne bir donma, ne bir kasma...
kesinlikle adamlıkta da kalitesi şaşmaz
-
55Q80R SAMSUNG TV Kullanıyorum. İptv deneme yayınları aldım ama hareketli sahnelerde, maçlarda görüntüde kırılmalar oluyor frame atlıyor gibi. Kullandığım iptv programından mıdır bilmiyorum. Samsung tv için kullandığınız en iyi uygulama hangisi?
-
mstfckmk58 bunu yazdı
55Q80R SAMSUNG TV Kullanıyorum. İptv deneme yayınları aldım ama hareketli sahnelerde, maçlarda görüntüde kırılmalar oluyor frame atlıyor gibi. Kullandığım iptv programından mıdır bilmiyorum. Samsung tv için kullandığınız en iyi uygulama hangisi?
smartiptv siptv.