İran Açıkladı,Türkiye İranın Hedefinde!
-
Way amısına sayın seyirciler. Tam elime keleşi alıp konuya dalmıştım ki oda ne, ahaha çok sağolsun ciğerlerim, hep birlikte uzun senelere inşallah. Valla yaşlanmak kötü şey hacılar, daha dün bokumla oynadığım günleri hatırlıyorum, şimdi kendi ailemizi kurup yeni ufuklara yelken açacak zamanlara geldik. neyse, şimdi edebiyat parçalamaya luzum yok, tekrardan hepinize çok teşekkür ederim.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------Way amısına sayın seyirciler. Tam elime keleşi alıp konuya dalmıştım ki oda ne, ahaha çok sağolsun ciğerlerim, hep birlikte uzun senelere inşallah. Valla yaşlanmak kötü şey hacılar, daha dün bokumla oynadığım günleri hatırlıyorum, şimdi kendi ailemizi kurup yeni ufuklara yelken açacak zamanlara geldik. neyse, şimdi edebiyat parçalamaya luzum yok, tekrardan hepinize çok teşekkür ederim.
-----------------------------
Dai nerelerdesin yha :) sensiz biz goturduk konuyu :) -
sayfa acılana kadar kafamda kufurlerı tasarlamıstım valla kayıcaktım:d dogumgunun kutlu olsn kardeş=)
-
aynen irana sövmeye girmiştim ama doğukan müridin doğum günü içinmiş :D
doğum gününü kutlarım nice senelere kardeş
-
nice mutlu senelere.
-
ii ki doğdun len :D
-
nice mutlu senelere kardeşim.
-
güzel bir organizasyon düsünen arkadası ve dogum günü olan arkadası tebrik eder iki tarafta mutluluklar dilerim :)
-
nice senelere hocam :)
-
hakkaten işe yaradı bizim bile ilgimizi çekti:)
nice yıllara hocam...