İş Bankası Hesap İşletim Ücreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Kredikart aidati icin haklisin serdar hocam. bu konusmada bir cok noktada mantiksiz seyler var. Prepaid kart kullan aidat odemek istemiyorsan dimi ? ama sirf kredi odemek icin veya evde para tutmamak icin bankaya yatirdigin paradan da para kesilmesi mantik disi. Prepaid dedigimiz yatir kullan hesaplardan da bu parayi kesiyorlar. Puan kazanma vs gibi bir sey istemiyorum ama param bankada guvende dursun.

senin hesabın için yapılan operasyonel işlemler onların masrafları  gerek çalışan gerek şube vs vs  diyeceksin ki paramı işletiyorlar vs  ordan kazanıyorlar sen çok para işleten adamsan zaten banka senden almaz bu tarz ücretler  ayrıca maaş hesabı yada fatura vs tanımlayınca hesabına gelir heralde o şekilde kurtayor senden de almıyorlar bu tarz ücretler 

tekrar üstüne basa basa söylüyorum o prepaid hesapları açarken bir çok kağıt imzalıyorsun ya heh işte orada yazıyor zaten bu paranın kesileceği  yazmıyorsa yada silah dayayarak bu parayı senden alıyorsa o imzaları attırıyorlarsa sonuna kadar haklısın hocam.

ufak tefek para döndürüyorsan fazla operasyonel işlemleri olmayan internetten atm den işlemlerini yürüten ve masraf etmeyen en para gibi sistemler kullanırsın olur biter 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Bahsettiğim kartlardan Maximum olanı henüz bu yıl çıkarttık.

Ondan öncesinde hep banka kartı vardı. Yani kumbara mantığı ile çalışan kart. Varsa harcıyorsun. 

Bu yıl hadi kredi kartının sağladığı avantajlardan ötürü vs. vs. kestiler desek, 

Geçen yıllarda neden kestiler? Yalnızca para yatırıyordum, cüzdanımda tutmamak adına oradan harcıyordum. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
Toplam Hit: 3439 Toplam Mesaj: 23
iş bankası