İş Bankası Senede 60 Lira Kesiyor
-
hepsi çekiyor aga, biri burdan çekmezse başka yerden çeker, sonuç olarak kimse sömüremeyeceği kaynağa kart vermez, niye bu kadar kızdın anlamadım.
-
bu kart parasına bankacılık düzenleme kurulu bişey çıkarmamışmıydı arkadaş bankalar resmen vurguncu soyguncu oldular yasal tefeci yavşaklar milleti bu hale bankalara muhtaç edenlerin ben ta anasını ..............
-
garanti de kesiyo hesapta öğrenci hesaplarına kesmiyor ama öğrenci hesabı olması için doldurman gereken formu uşakta bulamadım. koca şehirde 1 form yok. dedim olur burası uşak, izmire manisaya sordurdum. izmirde de mi olmaz arkadaş!!! haftalarca bekledim tekrar tekrar sordum o form gelmedi. o olmadan da öğrenci hesabına çevirmiyolar. soruyorum peki ne zaman gelir? bilmeyiz diyolar.
benim 2 kuruşluk bursumdan kesiyosunuz o parayı vicdansızlar!!!
-
sadece i$bankası değil hepsi kesiyor her sene ocak ve haziran aylarında iki kere çekiyorlar yapıcağınız şey ocak ve haziran ayı gelmeden bi ay öncesinin başında yani aralık ve mayıs aylarında hesabınıza iki tane fatura otomatik ödeme talimatı verip bir kere ödettikten sonra ertesi ayın ba$ında yani şubat ve temmuz aylarında otomatik ödemeyi iptal etmek ya da tüm sene boyunca otomatikte fatura ödeme talimatının bulunması :B öğrenci hesaplarından çekmiyorlar çekenler öğrenci belgesi verip dilekçe yazarlarsa geri iade ediyor bankalar.
-
Garanti bankasının kestiği paradan zarar etmemesi için 1200 TL fln köşede durması lazım faiziyle onu öder. bu paranın altında banka hesabı açmak size zarar =)
-
öğrenciysen sorun olmuyor, benimde çekmilerdi, dilekçe yazdım öğrenci olduğumu belgeledim, 2-3 saat içersinde geri yolladılar...
-
ben bundan önceki iki sene boyunca öğrenci değildim şimdi belgemi götürsem diğer senelerin parasını alabilirmiyim işbankasından