folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder İş Kur ASP.Net Kursu Veriyor

İş Kur ASP.Net Kursu Veriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Mezun degılsenız eger flash dwiever gıbı programlar hakkında temel bılgınız varsa alırız dedıler. Ben anadolu yakasında oldugum ıcın gıdemıyorum anadoluda olsa gıderdım

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Ben bu kursa katıldım İST Aydın üni. de 2,5 ay eğitim aldık sonuç kendini verirsen benim gibi programlamadan anlamayan bir insan gibi ufak tefek programlar yazmaya başlarsın bizim zamanımızda (2009) staj yoktu işe yerleştirme yopktu yani kursu gördük ortada kaldık ben orta okul mezunuyum normalde almazlardı dedimki mülakatta ben c ile haşır eşirim (Alakam yok :) ) snra aldılar ama kendimi verdim ve kendimi yüceltmek istemiyorum sınıfın ilk 3 üçünde yerim vardı zaten sınavdanda 90 almıştım yanımda benden kopya çeken adam birinci oldu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    MaviGozluDev bunu yazdı:

emreslmn bunu yazdı:

Şu istanbuldakinde üni şartı olmasa bende katılırdım. Liseden mezun olup universiteye giden binlerce beyinsiz varken bunları böle şartlı koymaları sadece özel sebeplerden okumayanları etkiliyor. Firmanın başka bir kursu varmı bı arayıp sorayım asp cokda ısıme yaramaz.,

EDIT: Şimdi aradım illa üni yada pc mezunu olmanıza gerek yok program baslangıc sevıyesınden baslamadıgından Azda olsa bılgısı olanları alıyoruz dedıler.

şimdi mezun olmaya gerek yok mu diosuns en ben mi yanlş anladm?

mezun olmaya gerek yok. haftaici 9'dan 2'ye kadar mecidiyeköy'deki kurt saatleri. yani ikinci ögretim olmayan üniversite ögrencilerine gelmiyor.

2.öğretim deilim ama bu dönem bütün derslerim öğleden sonraydı, günüm bölünmesin die hepsini sabaha aldırmıştım ya.. vay arkadaş cenabetlikte bu kadar :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Hocam hadi acele edin başvurun,ben hala başlicak diye bekliyorum,mecidiyeköy'de Ali Sami Yen'in karşısında otobüs duraklarının arkasında.Sayı tamamlanırsa başlayacak.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

vala o kurslara mouse kullanmasını  bilmeyen adamlar geliyor şansıınıza artık =) bir de işsizlik parası alanlarıda mecbur ediyorlar :Dbn gittim bi kursuna da 40 yaşında adamlar derste ilkokul cocugu gibi ders dinlemiolardı hehe hadi hayırlusı

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bu eğitimleri takip edebileceğimiz genel bi platform var mı ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    istanbuldan bugun mulakat için çağırdılar ve gittim.asp.net kursu değilmiş java,ileri java,test mühendisliği ve dreamweaver öğretiyorlarmış.acil işim vardı pek fazla bilgi alamadım gerçi.daha aramadılar ama ben asp.net az çok biliyorum bide 0 dan dile başlasammı diye ikilemde kaldım.ararsalar gitsemmi diye kararsız kaldım çünki 2 yılda 1 kursa gitme hakkımız var
Toplam Hit: 7642 Toplam Mesaj: 48