İş Kur ASP.Net Kursu Veriyor
-
Mezun degılsenız eger flash dwiever gıbı programlar hakkında temel bılgınız varsa alırız dedıler. Ben anadolu yakasında oldugum ıcın gıdemıyorum anadoluda olsa gıderdım
-
Ben bu kursa katıldım İST Aydın üni. de 2,5 ay eğitim aldık sonuç kendini verirsen benim gibi programlamadan anlamayan bir insan gibi ufak tefek programlar yazmaya başlarsın bizim zamanımızda (2009) staj yoktu işe yerleştirme yopktu yani kursu gördük ortada kaldık ben orta okul mezunuyum normalde almazlardı dedimki mülakatta ben c ile haşır eşirim (Alakam yok :) ) snra aldılar ama kendimi verdim ve kendimi yüceltmek istemiyorum sınıfın ilk 3 üçünde yerim vardı zaten sınavdanda 90 almıştım yanımda benden kopya çeken adam birinci oldu.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
MaviGozluDev bunu yazdı:
emreslmn bunu yazdı:
Şu istanbuldakinde üni şartı olmasa bende katılırdım. Liseden mezun olup universiteye giden binlerce beyinsiz varken bunları böle şartlı koymaları sadece özel sebeplerden okumayanları etkiliyor. Firmanın başka bir kursu varmı bı arayıp sorayım asp cokda ısıme yaramaz.,
EDIT: Şimdi aradım illa üni yada pc mezunu olmanıza gerek yok program baslangıc sevıyesınden baslamadıgından Azda olsa bılgısı olanları alıyoruz dedıler.
-----------------------------şimdi mezun olmaya gerek yok mu diosuns en ben mi yanlş anladm?
mezun olmaya gerek yok. haftaici 9'dan 2'ye kadar mecidiyeköy'deki kurt saatleri. yani ikinci ögretim olmayan üniversite ögrencilerine gelmiyor.
-----------------------------2.öğretim deilim ama bu dönem bütün derslerim öğleden sonraydı, günüm bölünmesin die hepsini sabaha aldırmıştım ya.. vay arkadaş cenabetlikte bu kadar :)
-
Hocam hadi acele edin başvurun,ben hala başlicak diye bekliyorum,mecidiyeköy'de Ali Sami Yen'in karşısında otobüs duraklarının arkasında.Sayı tamamlanırsa başlayacak.
-
vala o kurslara mouse kullanmasını bilmeyen adamlar geliyor şansıınıza artık =) bir de işsizlik parası alanlarıda mecbur ediyorlar :Dbn gittim bi kursuna da 40 yaşında adamlar derste ilkokul cocugu gibi ders dinlemiolardı hehe hadi hayırlusı
-
Bu eğitimleri takip edebileceğimiz genel bi platform var mı ?
-
istanbuldan bugun mulakat için çağırdılar ve gittim.asp.net kursu değilmiş java,ileri java,test mühendisliği ve dreamweaver öğretiyorlarmış.acil işim vardı pek fazla bilgi alamadım gerçi.daha aramadılar ama ben asp.net az çok biliyorum bide 0 dan dile başlasammı diye ikilemde kaldım.ararsalar gitsemmi diye kararsız kaldım çünki 2 yılda 1 kursa gitme hakkımız var