İş Mahkemesi Kaç Yıl Sürüyor?
-
Değeri ve muhterem hocalarım 2018 tarihinin 3. Ayında açılan dava 2020 tarihinde icraya gitti şimdi istinafta.
İcra devam ediyor davayı kazandım tazminat davasını.
İstanbul 28. İşçi mahkemesinde idi dava.
Ama daha hicbirsey yok, yaprak kıpırdamıyor.
Parayı alamadık, bu süreçleri yaşayan ya da bilgili hocalarımız var mıdır?
-
hocam bi 2 senede temyiz beklersin. Allah kurtarsın vallahi.
-
1 yıl oldu istinaftayım, aynı durum bende de var.
-
3.yilim temmuzda dolacak:) istinafta halen.
-
2017 6 ya da 7. ay dava acilis
2019 8 ya da 9. ay istinaf
2022 8. ay istinaf sonucu+tazminat odemesi
istinaf oldugu bolge mahkemesinin yogunluguna gore degisiklik gosterebiliyor. benim istinaf samsun bolge mahkemesinde idi.
-
Babamın yıpranma payı ile ilgili mahkemesi vardı 3 4 şahit ile 5 yıl sürdü :)) kazandı ama o sırada emekli olmuştu bi boka yaramamıştı :))
-
Benim bi arkadaş aynı durumda. 7 yıl oldu. Bekliyor. Faiz hariç 750k. Davayı açtıktan sonra iş kurdu milyonlar kazandı. Bu parayı alınca 1 hafta villa kiralayıp keyfi yiyecez beraber. Artık bi anlamı kalmadı. 7 yıl önce 2 daire alıyordu bu paraya.
-
3 yılda bitti.
-
Türkiyede Hukuk diye bişey yok ki, sistem anlaşamayan bireylerin gazını alıp bir yandan aralarındaki husumetten küçük bir komisyon alma üzerine kurulmuş.
Mutlaka dava açıcaksan avukat tutup ona verip davayı unutucan. Karşı taraf talep ederse uzlaşma yoluna gitcen
-
x HolyOne bunu yazdı
Türkiyede Hukuk diye bişey yok ki, sistem anlaşamayan bireylerin gazını alıp bir yandan aralarındaki husumetten küçük bir komisyon alma üzerine kurulmuş.
Mutlaka dava açıcaksan avukat tutup ona verip davayı unutucan. Karşı taraf talep ederse uzlaşma yoluna gitcen
Seyhim baya uzun sürüyor. 2018 nerede 2023 nerede şaka gibi. Avukatta ama boş boş bekliyoruz
-
2018 de dava açıldı
2024 oldu yeni incelenmiş. KARAR EVRAGI CIKMAMIS DEDI BAM.
Ne kadar sacma bir durum
Bu süreçte çocuğum oldu çocuğum büyüdü .
DAHA MAHKEMEDEN PARA ALAMADIK