




İşçisin İşçi Kal - Video - Yorum
-
Türk kızı olsaydı ne yapardı?
İnternette dolaşan bir video... İşte insanın aklına Türk kızı olsa ne olurdu sorusunu getiren kısa film...
İnternette dolaşan bir video, kullanıcıları ikiye böldü. Form sitelerinde hakkında destanlar kalema alınan bu filmde iki gencin aşk hikayesi anlatılıyor. Aslında klip biraz tanıtık...
Bugünlerde mail hesabınıza "Türk kızları cesaret bile edemezdi" başlığıyla bir ileti gelirse şaşırmayın! Bu ileti sadece size değil neredeyse Türkiye'deki milyonlarca internet kullanıcısına aynı anda gitti. Kimin hazırladığı hatta neden hazırladığı belli değil; ancak anlatılanlar bir hayli ilginç!
İşte Türk kızları parayı sever başlıklı yayınlanan ve bunu yapan bir Türk kızı olamaz diye not düşülen o video;Videoyu İzlemek İçin.Benim Yorumum.İşte Türk kızları parayı sever başlıklı yayınlanan ve bunu yapan bir Türk kızı olamaz diye not düşülen o video;2 KERE İZLEMENİZ GEREKECEK.
anlatılmak istenen farklı bi olay bence. zengin fakiri ezer her zaman diyor video. sadece makyajlanmış bi anlatım şekli var.sizin konu hakkındaki düşünceleriniz. -
ab ye girdikmi vay be :)
Rene sana ne diyim ben
-
abicim çokmu gururuna dokundu bu video ya facedede aynı yprumla paylaşmışsın =) bence harbi türk kızıyla rusun aasındaki fark bu.ç zenginlik fakirlik olsaydı bizim türk kızlarının yaptığı gibi yapardı bırakırdı. fazla büyütülecek bi konu değil.
-
bir işçi okadar profesyonel olarak zengin rolü ve romantik insan rolü yapamaz.
Türk değil hiçbir kız böyle bişey yapmaz... çünkü kızlar parayı gücü sever. kendisi güçlüyse işçiye bakarmı hiç daha iyisini arar hep.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bir işçi okadar profesyonel olarak zengin rolü ve romantik insan rolü yapamaz.
Türk değil hiçbir kız böyle bişey yapmaz... çünkü kızlar parayı gücü sever. kendisi güçlüyse işçiye bakarmı hiç daha iyisini arar hep.
-----------------------------ya
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ab ye girdikmi vay be :)
Rene sana ne diyim ben
-----------------------------
zuahaha :D -
Videonun sonu pismiş ha :)
-
oho saçma bi klip önceden izlemiştim boş böle kız zor bulunur anca filmlerde
-
ben sarkiyi dinledim ozlemisim :) milletin hicmi isi yok anlamam yok turk kizlari napardi rus kizlari napardi iyiki kiz milleti var yoksa bukadar erkek neye kafayi yorardi merak ediyorum.dişi yada erkek her ulkenin insani tek tip karekterdemi ? bizim ulkemizdede her rus kizinin adi natasa ve her natasanin tek meslegi var nefret ediyorum su genellemelerden
-
Paraya olan hissiyatı ırk ayrımıyla değerlendirmek yanlış olur. Rus kızıyla veya Türk kızıyla ilgisi yoktur bunun tamamen karakter meselesidir.
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
Paraya olan hissiyatı ırk ayrımıyla değerlendirmek yanlış olur. Rus kızıyla veya Türk kızıyla ilgisi yoktur bunun tamamen karakter meselesidir.
-----------------------------Hacı imzamı atsam olurmu yazdığının altına ?