İşe Giriş İçin Sağlık Raporu Yardım
-
30 TL üçreti var dostum akçiğer filmi istiyorsan 14 tl'de onun için ödemen lazım . Hastanede çalışıyorum İstanbul avrupa yakası beyoğluna yakınsan yardımcı olurum. (Sgk varsa tahlilleri üçretsiz halederiz rapor için üçret şart mallesef.)
zeg392 tarafından 15/Şub/15 21:21 tarihinde düzenlenmiştir -
zeg392 bunu yazdı
30 TL üçreti var dostum akçiğer filmi istiyorsan 14 tl'de onun için ödemen lazım . Hastanede çalışıyorum İstanbul avrupa yakası beyoğluna yakınsan yardımcı olurum. (Sgk varsa tahlilleri üçretsiz halederiz rapor için üçret şart mallesef.)
Eyvallah hocam teklif etmen bile yeter :D . Pazartesi yada salı maltepe civarında halledicem. bazı yerlerde 200 lü filan rakamlar duyunca tırstım biraz. Sorun yaşarsam en son çare sana dönüş yaparım.
-
Hocam nasıl rapor alacagına ve testleri istediklerine göre değişir o ücretler , eğer çalışacagın yer bi sağlık kurumu ile anlaşmamışssa bu testler için devlet hastanesi yolları görünür. Örnek vermek gerekirse ; 8 ay önce ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir heyet raporu devlet hastanesinde 200 liraya patlamıştı bana.
-
Cupofcoffee bunu yazdı
Hocam nasıl rapor alacagına ve testleri istediklerine göre değişir o ücretler , eğer çalışacagın yer bi sağlık kurumu ile anlaşmamışssa bu testler için devlet hastanesi yolları görünür. Örnek vermek gerekirse ; 8 ay önce ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir heyet raporu devlet hastanesinde 200 liraya patlamıştı bana.
Hocam işte ben o kadar kapsamlı bişey almıcam. iş parekende sektöründe zaten bi olayı yok. Sırf haftada 3 günüm boş diye part time gireceğim bir iş.
-
Yeni iş güvenliği yasasından ötürü Ortak Sağlık Güvenlik Birimlerince (OSGB) rapor veriliyor. Kurumunuzun anlaşmalı olduğu OSGB veya kurum kendi içinde İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı birimi oluşturduysa oradan alabilirsiniz. Yeni açılan şube olması önemli değil, eski şubelerden yakın olanlarından birine telefon açarsanız bilgi vereceklerdir. Henüz böyle bir birim oluşturmadılarsa veya OSGB ile anlaşma yapmadılarsa herhangi bir OSGB'ye giderek ücreti karşılığında yaptırabilirsiniz. İş Yeri hekimlerinin hepsi verebilir ve pazarlığa açıklardır. 50 - 200 TL arası fiyatları değişebilir. Google amca en yakın OSGB hakkında bilgi verecektir, Her mahallede ortalama 10 tane OSGB olacak kadar boku çıkmış bir sektördür.
-
Mesela ben 2 sene falan önce aldım devlet hastanesinden 300tl ye yakın bir maliyeti olmuştu birde 3 gün sürdü.Ağır ve tehlikeli işler yeraltı yazıyordu işverenin verdiği kağıtta.Sen hangi meslek dalından işbaşı yapacaksın bu sorunun cevabı birazda ona bağlı.