Isınmayan/Fan Sesi Olmayan(!) Laptop Önerisi
-
Evet arkadaşlar bir ton laptop konusu var fakat özellikle ve özellikle bununla ilgili sormak istiyorum
i5-i7 işlemci olmak kaydı ile H serisi olacak bana ısınmayan hatta ekstrem durumlar dışında ( render almak, oyunda kasmak, 3D vs..) fanın sesini nerede ise asla duymayacağım bir laptop önerisi istiyorum.
Edit : Ryzen 5-7 de olur H modda olmak koşulu ile.
Edit 2 : Standby da 50 dereceyi, yükte iken (%100 yük falan demiyorum en en fazla 50-60 yükte) 70-75 i kesinlikle görmemesi gereken bir cihaz arıyorum.
Artık çift fanlı mı olur, içerisi bakır entegrelerle mi döşenmiş olur ne olursa olsun maska model kasa vs.. vs.. hiç fark etmez dediğim gibi ekstrem haller yani işlemciye aman aman yük binmediği haller dışında ısınma ve fan sesinin olmadığı bir cihaz önerisi gerekli.
Yani bu segmentte en sessizini arıyorum.
Fiyat için 9000 Tl barajdır.
iLLuMiNaTi tarafından 08/Eki/20 12:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyun oynamicak iş için kullanıcam diyorsan bu konuda macbook pro nun üstüne tanımam ha oyun oynicam dersen işler maalesef ki değişir.
-
Ccaglayan bunu yazdı
Oyun oynamicak iş için kullanıcam diyorsan bu konuda macbook pro nun üstüne tanımam ha oyun oynicam dersen işler maalesef ki değişir.
Oynanmayacak. Fakat biz oynanacakmış gibi yani her halt yenecekmiş gibi düşünerekten hareket etmek istiyoruz.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
Oynanmayacak. Fakat biz oynanacakmış gibi yani her halt yenecekmiş gibi düşünerekten hareket etmek istiyoruz.
mek de belli oyunları oynayabiliyorsunuz ör: csgo. Artık oynayacağınız oyunların sistem desteklerine bakın mek varsa alın geçin.
-
ilteris bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
mek de belli oyunları oynayabiliyorsunuz ör: csgo. Artık oynayacağınız oyunların sistem desteklerine bakın mek varsa alın geçin.
Hocam Mac zaten belli.
O yüzden mac i geçelim. Standarttan devam edelim. ( ayrıca 9000 tl barajını da aşamıyoruz :)
-
Ccaglayan bunu yazdı
macbook görmesek inanıcaz amına koyim :D asdfasdf
cayır cayır bağırıyo aletler, bide ince tiz bi fan sesleri var çok sinir bozuyor.
H serisi + sessiz fan istiyosan workstation serilerinden alacaksın, yoksa her türlü o fan sesini duyarsın. git thinkpad p1 ya da dell precision falan bak.
-
yolbulucu bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
cayır cayır bağırıyo aletler, bide ince tiz bi fan sesleri var çok sinir bozuyor.
H serisi + sessiz fan istiyosan workstation serilerinden alacaksın, yoksa her türlü o fan sesini duyarsın. git thinkpad p1 ya da dell precision falan bak.
dell precision 7520 kullanıyorum sevisesim geliyor aletle amk
-
bu iyi gibi geldi ama biraz daha verebilirsen rtx li olanı olabilir
-
9000 Üst limit canlarım :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
9000 Üst limit canlarım :)
hocam hem limit koyup hem istediğin özellikler konusunda çok katı olman biraz garip değil mi?
-
yolbulucu bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
Kız arkadaşım Mac Pro 2019 kullanıyor tepe model 2k dolara almıştı, alet Chrome açınca bile coşuyor :D içine Ferrari koyup LPG Motor takmışlar soğutma rezil alet yetişemiyor