İspanyaya Saldırı Ve Netimizdeki Yavaşlık
-
-
slanger bunu yazdı
ben anlamadım şimdi o ipden ne amaçla saldırı olmuş olabilir
konunun açılma amacı da bunu anlamak zaten
ama bilen/cevap veren yok
-
cok paranoyakca olucak ama secim zamani netin kullanimi engellemek yavaslatmak amacli bir test falan olabilir mi ?
-
-
haber niteliği taşımıyor
biz de aynı şeyi söyledik de
siber savaş = devletler arası savaş demesi ayrı bi komiklik
-
an itibari ile 1.5mb lik netime geri dondum bu oclari istedikleri zaman 8mb gonderebiliyorken ben parasini vermeme ragmen hala neden max 2mb alabiliyorum boyle srfsizlik olmaz. Ulan ttnet sayfalarca kufretsem anlatamaz nefretimi hic bir kufur.
-
yav yine internet bok oldu
-
Oooo eğlencelik çekirdek alıp, haritaya bak. Bizim buralar sakin, Çinliler ABD ve Suudi'leri vuruyor :)
-
http://map.norsecorp.com
yine atak görünüyor.
"Merhabalar, Bugun 17:20 sırasında başlayan ddos atakların Tarafımızdan yapıldığı dair bir çok haber sitesinde ve sosyal medyada yankı bulmuştur. Konunun şirketimiz ile bir ilgisi yoktur. İlgili ip adresine Madrid tarafından Yüksek bir atak gelmiştir, ve Saldırı Tarafımızca engellenmiştir. Aksi bir durum bulunmamaktadır. Saldırı bizden gitmedi, Saldırı Bize geldi. SOSYAL Medyada Durum Tam tersi şekilde ifade Edildi. Gerekli destekleriniz için teşekkür ederim.Facebook 'dan twitter 'dan, Şirket ve CEP telefonumdan Rahatsız etmemenizi önemle rica ediyorum.
Saygılarımla,
Ömür AKGÜN" yazmış fb sayfasında -
Eveet, Türkiye-İspanya'da birbirine girdi. Fişi çekelim gidelim en iyisi. Saldırı bitince döneriz :)