İsrail Jopu - Muşta Satan İzmirde Yerler
-
blackemre bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
30 lira
-----------------------------oha 30 milyon verilir mi muştaya.
Ben 7.5 liraya aldım.
-----------------------------Kazıklanmışın diyosun yani :| Şekilli bişey ama parıl parıl :D bide baya aradım bende bulunca ne kadar dedim 30 dedi ver dedim bende :)
-----------------------------ama seninkisinin yumruk yerleri bıcaklıysa olabilir de yine 30 olmaz.Ben bıcaklılarıda 15 e buluyordum.Bendeki normal olanlardan ama.
-
israil jopu nasıl bişiy merak ettim resim varsa koyarmısınız ??
ikincisi filmlerde cok görüyorum şöyle çelik bi çubuk sert sallayınca normalinin üç katı falan oluyo... çeçen copumu neymiş bundan bulabilirseniz 10 a alıp bana 15 e satabiliteniz var gitti gidiyor sahibinden elden her türlü olar... ilgilenen pm atsın...
-
-
bayzin bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
30 lira
-----------------------------oha 30 milyon verilir mi muştaya.
Ben 7.5 liraya aldım.
-----------------------------Kazıklanmışın diyosun yani :| Şekilli bişey ama parıl parıl :D bide baya aradım bende bulunca ne kadar dedim 30 dedi ver dedim bende :)
-----------------------------ama seninkisinin yumruk yerleri bıcaklıysa olabilir de yine 30 olmaz.Ben bıcaklılarıda 15 e buluyordum.Bendeki normal olanlardan ama.
-----------------------------Bıçak falan yok gerekte yok bu bile öldürücü, bıçaklı tek yumrukta nakavt eder.Pahalı aldık demekki bulunca aldım hemen yasak sanırım ya onunda etkisi var yoksa demir parçası...
-
teleskopik jop diye araştır ama pek tavsiye etmem ilerde problem çıkarıo alacaksanda yaylılarından al av malzemesi sata yerlere bak ben 15 e aldım