İsrail Oğullarının Katliamı!
-
her şeyi bi kenara bıraktım o atıp tutan asıp kesen ahmedinecat ın hala cıkıp bişeyler sölemesini bekliyorum yalniş mı yapıyorum acaba ?
-
Baal .
ne kendimin nede atalarımın geçmişte yaptıklarından ,pişmanlık duyacağım bir şey göremedim.
baskıyla kılıçla kalkanla din değiştirecek ataları ise herzaman reddederim.buyur sen sahiplen.
xx han larının müslümanlığı kabul edişini araştır .
filistin benim gözümde bir mücadele veriyor ve sen kalkıp pkk da mücadele ediyor dedin:)
mücadeleyi veren kim ? pkk mı? yoksa bizmi? vatanı savunan bizmiyiz onlarmı? bizmi terörle mücadele ediyoruz onlarmı?hani bayrakları yada toprakları?
bak filistin orada bayrağıda toprağı da. sen bunu anlamadan yorumlamaya kalkıyorsun detaylara inip izah etmeye kalksam sayfalar sürer .
ha sana göre buna mücadele demek; geçmişi lekelemek ve şerefsizlikmidir ?
ben şerefsizsem sana madalyamı takacaklar :)
bu laflara takılacak olsam sanal aleme girmemem gerekir, sanal alem herkesi kendi gibi sananlarla dolu velhasıl kelam...
Bu ülkede israil veya abd gibi veya iran gibi veya filistin gibi ülkeler hakkında konuşmak son derece sakıncalı bir hale geldi .
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
her şeyi bi kenara bıraktım o atıp tutan asıp kesen ahmedinecat ın hala cıkıp bişeyler sölemesini bekliyorum yalniş mı yapıyorum acaba ?
açıklama yaptı sen haberlerle pek alakan yok galiba.söylemesini derken saldırmasını falanmı kastediyorsun? -
haberleri izlerimde hocam gözümden kacmıs demekki saldırmasını degılde en azında bi gözdağı vermesini beklerdim
-
SeRDaR bunu yazdı:
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar burda kımseyle tartişmak ve dıyaloga gırmek ıstemıyorum ama bazı arkadaşlarımızın yazdıklarını okudum
ve bunu söylemedende duramamıyacagım şimdi bazı arkadaşlar yok araplar bızı sırtımızdan vurdu yok bızı satı vs gibi saçma sapan yazılar yazmıslar arap dıılım yanlıs anlamasın kımse
şimdi benım dedem kalkıp birini mikerse onun hesabını benmı verecegım?
bumudur yanı? tmm araplar bızı satı sırtımızdan vurdu ama bunu yapan şimdi bombalanan yenı nesıl dııldır bunu unutmayın..
atalarının yaptıgı hataları onlara mal etmek dogrumudur?
Atalarının yaptığı hatayı devam ettirmekte ayrı bir gerizekalılıktır onlar bunu yaptılar kötülerinyanında iyilerde yanıyor tabi bunları bakıp bizim%47 ninde ders çıkarması ümidiyle
YAW DEVAM ETTİRDİKLERİ HATA NEDİR BANA BİRİ İZAH EDEBİLİR Mİ? BENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA O HALKIN ŞUAN KİMSEYE HATA YAPABİLECEK DURUMLARI YOK. SADECE İSRAİLLE MÜCADELE EDİYORLAR. BUYSA HATA BİRİ BANA İZAH ETSİN :@ -
Ordaki katlim için "oh oluyor" diyenler bence insanlık adına çok eksikleri war..
Arkadaşlar konuya müslüman veya arap çerçevesinde bakmayın. Filistinlilerin geçmişte yaptığı hatalardan bize ne? Bu onların orada öldürülmesi anlamınamı gelir lütfen yapmayın. Ufacık bebekler ölüyor kanlar içinde, insanlar sokaklarda ağlıyorlar ewleri, okulları heşeyleri yok edilmiş bu durumda benim can düşmanım olsa yardım ederim.
Bu arada BAAL.
Kadeşim senden böyle yazılar beklemzdim açıkçası. En azından burada düşünebilmesini bilen insanlardansın.
Kendini bi arabın yerine koy. neden Osmanlı'nın çatısı altında yaşamak istesinki. Kendi devletlerini kurmaları elbetteki hakları. Bunu yapmasalardı zaten o zaman şerefsiz bi millet olurlardı.Dünya sadece Türklere safece bizemi ait. Herkesi bizmi yönetmeliyiz yani? Olayı lütfen kürt konusuna çekme aralardında dağlar kadar ayrım var.
Açıkçası arapları sevmem arkadaşlar. Olaya bi açıdan baktığımızda Haması oraya getirerek, Kendi içlerinde kavga ederek çok bariz hatalar yapıyorlar.Ama bu durum onların ölmelerinimi gerektirmez diye düşünüyorum.Aynı durumda yahudiler olsa çıkıp onlarıda savunurdum. İnsan hayatı nerde olursa olsun değerlidir. Bize öyle öğretemiş olablirler, Öğrenenlere NE MUTLU DİYORUM.
Bu arada atalarımız derki: "Ne oldum deme,Ne olucam de"..
-
şimdi şöyle diyebilirim.aslında filistin halkı bunu hakediyor..hakediyor çünkü bu olayların başlamasına sebep olan haması hala destekledikleri için hakediyorlar...
şimdi hakediyorlar diye bu insanlık ayıbına göz yummak doğru bir davranış tabikide doğru olmaz.. bir çok kişi zamanında yaptığını çekiyor..işte osmanlıyı sattı bize hıyanet etti falan filan demiş..tamam bunlar doğru hainlik yapmışlar yalnız orda ölen çocuklara, hiç alakası olmayan insanlara yazık...
tabi herkesin bakış açısı ,görüş ayrılığı veya başka herneyse vs. olunca bu tarz olaylara değişik yorumlar olacaktır..
edit.: yazdığım yazıyı boşuna alıntı yapıp yazı veya taş atmayın cvp vermeyecem...
-
adamgibi bunu yazdı:
haberleri izlerimde hocam gözümden kacmıs demekki saldırmasını degılde en azında bi gözdağı vermesini beklerdim
abd nin ve siyonistlerin sonu geliyor dedi.keşke demekle kalmasaydı..
-
aga bu hurafe falan değil, şahsi görüşüm. en son avrupa kupasında da öyle oldu, Almanların haksız faullerinden tutta herşeye kadar adice oynadılar, ama buna karşı biz haksızlık ve adaletsizlik yapmadan oynadık. Hem böyle olduğunu gören diğer ülkelerin bize karşı fikirleri isteselerde istemeselerde değişti hemde diğer türlüsü. Sen ne kadar iyi ve adaleti ne kadar koruyor isen o kadar adım öndesin bu gerçek. O yüzden dünya üzerinde en sevilen ülke türkiye şu anda.
Dostum kurallar belli, istersen tarih profesoru ol istersen siyaset bilgini, Allah'ın gönderdiğini yok sayarsan kim olursan ol yoksun.
hurafe ile ne alakası var dostum? Bu söylediğini biraz negatif yorumlayınca aklıma Allah, hadis farz sünnet diyen insanın sesi uzaktan tarikatçi gibi geliyor gibi bir fikir geliyor ama öyle algılamayayım. Bunlar şahsi fikrime göre hurafe değil. ötesinde yorumum yok.
Bu dünyada sen ne isen başına o gelir. örneğin dünyayı hansel ve gretel'in kitabını okuduktan sonra yorumlasan, dersinki, başkasına asla güvenmemem gerek sonra boşa çıkartır.yüzüklerin efendini okusan garip bir yanıda varmış dünyanın desin, siyaset kitabı okusan siyasette gönen adilikleri anlatıyorsa kitap şanssızsın dünyayı öyle sanarsın gibi, insan aklı elastik, sadece en son okudukları ve yaşadkları aklında kalır, geri kalanı bilinç altında sadece karar verme aşamasında düşüncelerinin şekillenmesine yardımcı olur, somut olarak o kadar sık akla gelemez. ama sonuçta geçmişinde evet doğru dediğin yanlışın üzerine gerçek doğruyu koymazsan bilinçaltın davranışlarına yansıyıp hani seni yönlendiriyordu ya, işte aynı bilinç altı seni sen ne isen oraya götürür. herneyse konu saptı hadi eyvallah.
-
Güzel kardeşlerim,
görüyoruz,biliyoruz,artık filistin halkına yapılan bu zulümler bitmicek ve durmıcak İsrail ve ABD şeytan ve şeydanın oğulları var olduğu sürece,ilgimi ve dikkatimi çeken en büyük olay günümüzdeki şaun popüler olan Ermeni meselesi olmamış ve yaşanmamış bi soykırımı bize diretiyorlar ve kabull ettirmek için ellerinden geleni yaptırıyorlar ama diğer yandan apaçık İsrailin müslümanlara yapmış olduğu katliamları hiç görmüyorlar,dünya yalan söylüyor kardeşlerim,herşey ortada,empayalistler ve abd nin gerçek yüzü
ortada,bize halen demokrasi dersi veriyorlar,insan haklarından bahsediyorlar
bu kafirler,ALLAH (cc) müslümanlara yardım eylesin...