folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Dışında Yaşanabilecek Rahat Ucuz Ve Temiz Yerler

İstanbul Dışında Yaşanabilecek Rahat Ucuz Ve Temiz Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

karamürsel denize sıfır havası süper. tavsiye ederim.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Adapazari'na gelme trafigin amina koydular istanbula benzemeye basladi, insanida malin onde gideni, 

balkes,erdek, ocaklar beldesi diyorum ben sana git yerles sabah yada aksam denize cik baligini tut ye insani insan denizi deniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

eskisehir 

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

İlçelere yerleş hocam. Gelişmiş ama sakin ilçeler oldukça fazla. Geçen hafta denizli-acıpayamdaydım. Arkadaş orada kalıyor. 2+1 teraslı eve 180 lira kira veriyor. Su faturası maksimum 1,5 -2 lira geliyor. Elektrik sürekli ufo çalıştığı halde 40-50 lira arası geliyor. Geçen oradayken işte sabah gittim bir tam karışık tost yedim. Sonra çıktım oradan bir çaycıda çay içtim. Üstüne pazara gidip balıktır, maruldur limondur falan bişeyler aldım. Ardından gittim bir cafede bir bardak daha çay içtim. Toplam harcadığım para 7 lira 50 kuruş. 

O yüzden dediğim gibi ilçeler önceliğin olsun hocam :) Hem sessiz sakin, hem de neredeyse bedava oluyorlar.

180 lira kira mi :) biz gunlugune 120 lira veriyoruz aq

abi bizi burda bildigin sikiyorlar..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 5484 Toplam Mesaj: 35