folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?

İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Boş laf boş hareket ve reis lerin getirdiği gazla hareket etmiyorum ben ;) o yüzden ihtiyacım da yok mantığımla hareket eden birisiyim
    Sivil toplum kuruluşlarına gelince saydığın derneklerin hepsi bu duruma karşı bugün çok fazla meydanlarda bulunamıyorsa hükümetin baskısından hemen ergenekoncu ilan ediliyorlar her neyse onu geçtim Türkiyede sadece o dernekler yok şehit aileleri derneği var en basitinden memur sen bile  tepkisini göstermiştir yani  dernek kuruluş çok ha konu mhp ise Mhp nin bu konuda samimiyetine kim güvenirki şöyle dönüp geçmişimize baktığımızda

Serdar hocam allah aşkına saçma sapan konuşma,

Benim vatan sevgim, milliyetçiliğim, ülkücülüğüm bireyseldir.

Herhangi bir ocakla doğrudan bağlantım, üyeliğim vs. yoktur.

O yüzden sürekli olarak kendi fındık beyninle beni Reis + Ocak kavramları ile vuracağını sanma, tavsiye etmem

STK demişsin. Hepsi baskı altında demişsin. Cart curt etmişsin.

Şehit aileleri 1-2 gündür kendilerini paralıyorlar. Sistematik olmasada ellerinden geldiği kadar osmaniye, adana, kayseri, fethiyede seslerini yükselttiler.

Senin adını verdiğin ve baskı altındalar dediğin STK lar ne zaman basın bildirisi yaptılar?

Yönetim kurul üyeleri 4 duvar arasında kendi aralarındamı haykırdılar, içlerinden ?

Bak zaten memursen'i örnek vermişsin. Buna şaşırmadım çünkü, MemurSen, KamuSen doğal.

Ama ADD, ÇAYAD gibi STK'lar ile aynı mantaliteyi paylaşan DİSK nerde ?

DİSK'în eylem anlayışı 1 mayıs'lamı sınırlı yoksa?

Demekki sen ve senin gibi düşünenlerin, savunduğun STK'ların vatan sevgisi zoru görene kadarmış, size yakışdan budur zaten. Fazla bişey beklemek yanlış olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    İnşallah gerekli önlemleri alırlar ve izin vermezler gösteriye, insan sabrı bir yere kadar, Allah muhafaza kötü olaylar olacak gibime geliyor.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    Boş laf boş hareket ve reis lerin getirdiği gazla hareket etmiyorum ben ;) o yüzden ihtiyacım da yok mantığımla hareket eden birisiyim
    Sivil toplum kuruluşlarına gelince saydığın derneklerin hepsi bu duruma karşı bugün çok fazla meydanlarda bulunamıyorsa hükümetin baskısından hemen ergenekoncu ilan ediliyorlar her neyse onu geçtim Türkiyede sadece o dernekler yok şehit aileleri derneği var en basitinden memur sen bile  tepkisini göstermiştir yani  dernek kuruluş çok ha konu mhp ise Mhp nin bu konuda samimiyetine kim güvenirki şöyle dönüp geçmişimize baktığımızda

Serdar hocam allah aşkına saçma sapan konuşma,

Benim vatan sevgim, milliyetçiliğim, ülkücülüğüm bireyseldir.

Herhangi bir ocakla doğrudan bağlantım, üyeliğim vs. yoktur.

O yüzden sürekli olarak kendi fındık beyninle beni Reis + Ocak kavramları ile vuracağını sanma, tavsiye etmem

STK demişsin. Hepsi baskı altında demişsin. Cart curt etmişsin.

Şehit aileleri 1-2 gündür kendilerini paralıyorlar. Sistematik olmasada ellerinden geldiği kadar osmaniye, adana, kayseri, fethiyede seslerini yükselttiler.

Senin adını verdiğin ve baskı altındalar dediğin STK lar ne zaman basın bildirisi yaptılar?

Yönetim kurul üyeleri 4 duvar arasında kendi aralarındamı haykırdılar, içlerinden ?

Bak zaten memursen'i örnek vermişsin. Buna şaşırmadım çünkü, MemurSen, KamuSen doğal.

Ama ADD, ÇAYAD gibi STK'lar ile aynı mantaliteyi paylaşan DİSK nerde ?

DİSK'în eylem anlayışı 1 mayıs'lamı sınırlı yoksa?

Demekki sen ve senin gibi düşünenlerin, savunduğun STK'ların vatan sevgisi zoru görene kadarmış, size yakışdan budur zaten. Fazla bişey beklemek yanlış olur.

http://www.add.org.tr/

şu ana sayfaya bir bak sonrada ben kendi kendimi göt ettim diye böğür istersen tamam mı önce ararştır sonra konuş
    tertipin parçası olmadıkların ne yapsınlar arkalarında bir güç yok başkaları gibi zorda kalınca ellerini kollarını bağlıyorlar
    senin bu rada yazdığın yazıyla en başa mhp yi koymanla kimin traflığını yaptığını anlayacak kadar beynim büyük allaha şükür senin sonradan kıvıracak kadar beynin büyük değilmiş kıvıramadın söylüyüm 

tipik anlayışıssız kafa hemen karşındakini kendi görüşünden olmayınca birilerinin savunucu bellersiniz bu kadar düşünce kabiliyetiniz var işte burada anlatmak istediğim siyasi partiyel değil sivil toplum kuruluşlarıyla yapılması gererkir vurgumu bile hemen başka yerlere çekecek zihniyete sahibsin siyasi partiler her zaman bu tür olayları kendisine propaganda malzemesi yapmıştır abuk adamsın abuk subuk konuşuyorsun düşünmeden ararştırmadan sazanlık yaptın ayrıca çok bireyselsinde tararftar topluyorsun buraya bunu anlayacakta beynim var çok şükür

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Serdar;

Açtığım konuyu 500 küsur bilmem kişi okumuş herkes düşüncelerini yazmış, ama ağzının salyasını akıtmadan, adam gibi, insan gibi görüşünü bildirmiş.

Kimse bana " Bizi gaza getiriyorsun, propaganda yapıyorsun, vs " dememiş.

Sen ne kadar zeki, ne kadar üstün yetenekli, ne kadar ileri düşünceli bir yaratıksın ki, 500 küsur bilmem kaç kişi içinden sadece sen anladın benim taraftar topladığımıi mhp propagandası yaptığımı, helal olsun gerçekten,

Sendeki bu ileri derece zeka seviyesi sülalenizde genetik mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    Serdar;

Açtığım konuyu 500 küsur bilmem kişi okumuş herkes düşüncelerini yazmış, ama ağzının salyasını akıtmadan, adam gibi, insan gibi görüşünü bildirmiş.

Kimse bana " Bizi gaza getiriyorsun, propaganda yapıyorsun, vs " dememiş.

Sen ne kadar zeki, ne kadar üstün yetenekli, ne kadar ileri düşünceli bir yaratıksın ki, 500 küsur bilmem kaç kişi içinden sadece sen anladın benim taraftar topladığımıi mhp propagandası yaptığımı, helal olsun gerçekten,

Sendeki bu ileri derece zeka seviyesi sülalenizde genetik mi?

senin sülalene diye başlayan ve bol ... ile biten cümle kurardımda seninle aynı seviyeye düşmeye luzüm yok  birde forum kuralları söz konusu tartışma adabında daha yoksunsun sülale bilmemne katıyorsun seviyen ortada işte

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    senin sülalene diye başlayan ve bol ... ile biten cümle kurardımda seninle aynı seviyeye düşmeye luzüm yok  birde forum kuralları söz konusu tartışma adabında daha yoksunsun sülale bilmemne katıyorsun seviyen ortada işte

Lan işte senin kaliten, seviyen bu,

Gerizekalı hem konuyu provoke ediyorsun, hemde saçmalıyorsun.

Küfür ettim de, ben mi görmüyorum ?

Tartışma adabını sendenmi öğrenicem, her konuya dalıyorsun, kendi düşünceleri doğrultusunda benle zıtlaşıyorsun, benim yazdıklarım batıyormu sana ?

Varsa hakaret, küfür git şikayet et, benle polemiğe girme, yok girerim diyorsan alırsın cevabı oturursun kıçının üstüne.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ezikliğin karşısında kendini savunlarından cevaplarından sonra hakkaten senle muhattap bile olunmayacağını anladım evet aldım cevabımı nasılda cevaplarınla pusturdun ama beni helal sana :)  neyse yine yazmazdımda istanbulda oturanlar diye yazmışsın bende istanbuldayım genelleme yapmışsın yazacağım tabi senin gibi sözde milliyetçi takımının daha çok cevabını vereceğim merak etme

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    ezikliğin karşısında kendini savunlarından cevaplarından sonra hakkaten senle muhattap bile olunmayacağını anladım evet aldım cevabımı nasılda cevaplarınla pusturdun ama beni helal sana :)  neyse yine yazmazdımda istanbulda oturanlar diye yazmışsın bende istanbuldayım genelleme yapmışsın yazacağım tabi senin gibi sözde milliyetçi takımının daha çok cevabını vereceğim merak etme

Çok şükür sustun, değerli yorumların için tşk.ler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    hadi bakalim

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

İstanbul olsa ne yazar siz bakmayın tv cıkıp acıklamalar yaptıklarına ha tek değişiklik savcılar ayaklarına kadar gitip ifade almak için beklemiyecektir gerisini aynı sekilde izleyeceğiz,

Bilgi güctür.
Toplam Hit: 8925 Toplam Mesaj: 58