İşte Görülmeye Değer Araba Koleksiyonum
-
------
Raf 1 :Scania Fire Depart,Honda Motor,Renault Megane Coupe,Bmw 1.16
----
Ferrari F430 Challenge,Ferrari F40,Ferrari F360,Ferrari F430, Ferrari 250 GTO,Ferrari F430 Challenge,Toyota Yaris,Toyota MR2,Toyota Prado,Toyota Corolla,Peugeot 306,Peugeot 206
-----
BMW X5,Bmw Z4,Bmw Z8,BMW 7.45,BMW 1.16,Audi A2,Audi TT,Audi A3,Ford Crestline Sunliner,Ford Mustand (2006),Ford Mustang,Ford Transit (Kamyonet),Ford Transit (Panelvan),Ford GT
-----
Volkswagen Micro Bus(2007),Volkswagen Micro Bus,Volkswagen Beetle RS,Volkswagen Beetle,Porsche Cayenne,Porsche GT,Porsche Cayman S,Honda Type-R,Honda Civic TYPE-R (2008),Dodge Viper,Dodge Ram
-----
Mercedes Sl55,Mitshubishi Evo VII,Mazda Rx8,Hummer H2,Range Rover Sport,Chevrolet Bel Air,Nissan Micra,Lamborghini Gallardo
----
Renault Clio (2007),Renault F1
------------------
Raf 1 :Scania Fire Depart,Honda Motor,Renault Megane Coupe,Bmw 1.16
------
Raf 2 :
Ferrari F430 Challenge,Ferrari F40,Ferrari F360,Ferrari F430, Ferrari 250 GTO,Ferrari F430 Challenge,Toyota Yaris,Toyota MR2,Toyota Prado,Toyota Corolla,Peugeot 306,Peugeot 206
Raf 3 :
BMW X5,Bmw Z4,Bmw Z8,BMW 7.45,BMW 1.16,Audi A2,Audi TT,Audi A3,Ford Crestline Sunliner,Ford Mustand (2006),Ford Mustang,Ford Transit (Kamyonet),Ford Transit (Panelvan),Ford GT
----------------
Raf 4:
Volkswagen Micro Bus(2007),Volkswagen Micro Bus,Volkswagen Beetle RS,Volkswagen Beetle,Porsche Cayenne,Porsche GT,Porsche Cayman S,Honda Type-R,Honda Civic TYPE-R (2008),Dodge Viper,Dodge Ram
Raf 5 :Mercedes Sl55,Mitshubishi Evo VII,Mazda Rx8,Hummer H2,Range Rover Sport,Chevrolet Bel Air,Nissan Micra,Lamborghini Gallardo
-----
Bu koleksiyona 2007 Şubat'ta başladım.Bir bu kadar daha toplanacak araç var zamanla onlarıda toplayıp koyarım buraya ....
-
o ferrarilerden bende de war :) süper koleksiyon walla helal olsun :)
eminönünden 50 kaada koca bi f1 aleti al derim :)
-
bende istiyorum bunlardan ya :$ benimde olsun..
-
hocam otopark gibi :D süper koleksiyon keşke benim de olsa öyle bi koleksiyonum çok hoşuma gitti :D
-
Bir yerde resim vardı oda sırf arabayla doluydu bulamadım linkini.Ama http://www.forumtayfa.com/hobi/20000-oyuncak-araba-koleksiyonu.html böyle birşeye benziyordu.Bunun gibi olacak inşallah :)
-
süper !
-
ilerde cocugun oynar inslh 8) güzel koleksoyon
ama bızım boyle oyuncaklrımız olmadı biz kendı arabamızı kendımız yapr mahlede ki yokusdan asagıya sürerdik 8)
-
:)
-
Dünyanın en büyük model otomoıbil koleksiyonu Fransız Michel Gatellier ' e aittir. 33 yılda 6200 minyatür araba toplayan Gateiller'in bir müzeye dönüştürdüğü şatosu, minik otomobil meraklılarınca sürekli ziyaret edilmektedir. Bu ilginç koleykiyonuyla Rekorlar Kitabı'na giren Michel Gatellier, her yıl koleksiyonuna ortalama 20 tane daha otomobil daha ekliyor.Bu adamı geçebilcez mi bakalım :D
-
benim arkadaştada var ama bunlardan değil az daha büyüklerinde içleri falan deri kaplı bagajları kadife kaplı olanları var hepsi kutusunda sürekli ellemeye kıyamıyo...
-
yapmak istedigim birsey
super bi kolleksiyon yapiyorsun tebrikler